Dutch Clinic, ook voor uw plastische chirurgie in Istanbul, Turkije

Uitstekende kwaliteit, zeer ervaren chirurgen en een geheel verzorgd verblijf. De plastische chirurgie in Istanbul, Turkije regelen wij voor u vanuit Nederland. Zo heeft u altijd uw artsen en contactpersonen dichtbij; vanaf de eerste informatie, voor alle afspraken en voor de nazorg.

Van borstvergroting tot liposuctie

Voor een breed scala aan behandelingen in plastische chirurgie kunt u bij ons in Turkije terecht:
• Borstvergroting
• Bostverkleining voor mannen
• Neuscorrectie
• Liposuctie

Ervaren en betrouwbaar

De plastisch chirurgen zijn stuk voor stuk specialist met meer dan 15 jaar ervaring. Het ziekenhuis waar u behandeld wordt is geaccrediteerd en voldoet aan alle internationale eisen.

Compleet verzorgd

Het gehele verblijf wordt vooraf voor u geregeld door onze Nederlandse kliniek, Dutch Clinic. Alle transfers, een uitstekend hotel, een tolk en als u wilt ook de heen- en terugvlucht.

Excellente kwaliteit en het gemak van dichtbij

De behandelingen in plastische chirurgie in Istanbul zijn van excellente kwaliteit. Gelijktijdig heeft u het gemak van de kliniek dichtbij, gewoon in Nederland.

Wilt u ook uw lichaam of gezicht verbeteren?

Wilt u ook uw lichaam of gezicht verbeteren? Zo mooi zijn als u zich eigenlijk ook voelt? Kies dan voor een behandeling in plastische chirurgie waar u later tevreden op kunt terugkijken. Die behandelingen bieden wij aan, geheel verzorgd en uitgevoerd in Istanbul, Turkije. Voor meer informatie of om eens vrijblijvend kennis te maken, maakt u nu een afspraak.