Dijbeenlift Turkije

Denkt u na over een dijbeenlift in Turkije, Istanbul? Huidverslapping verandert uw strakke lichaamscontouren. Ouder worden en/of het verliezen van veel lichaamsgewicht maken uw huid minder elastisch.

De Dutch Clinic voor effectieve behandelingen

Uitstekende kwaliteit, zeer ervaren chirurgen en een geheel verzorgd verblijf. De plastische chirurgie in Istanbul, Turkije regelen wij voor u vanuit Nederland. Zo heeft u altijd uw artsen en contactpersonen dichtbij; vanaf de eerste informatie, voor alle afspraken en voor de nazorg.

Als gevolg van een streng dieet of door het ouder worden, wordt de huid aan de binnenkant van uw bovenbenen slapper en gaat hangen. Mensen ervaren dit niet alleen regelmatig als lelijk, de verslapte huid kan ook huidirritaties veroorzaken omdat uw benen langs elkaar schuren. Een dijbeenlift in Turkije kan dit corrigeren.

Dijbeenlift Turkije.

Dijbeenlift Turkije.

Wat zijn de voordelen van een dijbeenlift bij Dutch Clinic?

 • Wij voeren jaarlijks meer dan 100 dijbeenlift behandelingen uit.
 • Meer dan 15 jaar ervaring met deze behandeling.
 • De modernste apparatuur en de mooiste resultaten.
 • Persoonlijke aandacht en professionele nazorg.
 • De beste prijs kwaliteit verhouding van Nederland.
 • Altijd snel en eenvoudig een vrijblijvend consult in te plannen via het contactformulier.

Gerelateerde onderwerpen

Wilt u meer weten over deze behandeling? Lees dan ook meer over:

Dijbeenlift correctie van slappe huid bij de bovenbenen

Een dijbeenlift is geschikt voor mensen met een verslapte bovenbeenhuid. De verslapping is een gevolg van een grote gewichtsafname of natuurlijke veroudering. De huid gaat door het verlies van elasticiteit afhangen, waardoor de huid van beide benen langs elkaar schuurt. In extreme gevallen is het vinden van passende kleding lastig en schamen mensen zich ervoor om naar het strand of zwembad te gaan. U kunt dan overwegen om een dijbeenlift toe te laten passen. Zowel de overtollige huid als de opgehoopte vetweefsels worden verwijderd en uw huid wordt strak om de bovenbenen aangelegd. De ingreep biedt goede resultaten, maar mag zeker niet onderschat worden. Een dijbeenlift is een behoorlijk zware chirurgische ingreep waarbij een litteken achterblijft. Wanneer er sprake is van een ernstig lipoedeem, of veel vet dan is de dijbeenlift niet geschikt. Artsen adviseren om eerst wat kilo’s kwijt te raken, of een liposuctie behandeling toe te laten passen. Tijdens een uitgebreid consult wordt uw situatie beoordeeld, waarbij tegelijkertijd naar uw gezondheid wordt gekeken.

Behandeling dijbeenlift Turkije, Istanbul

Voor de ingreep wordt de procedure nogmaals met u doorgenomen en tekent de plastisch chirurg, volgens het behandelplan, de huid af. De dijbeenlift wordt onder narcose toegepast. Afhankelijk van de omvang van de afwijking zijn er twee technieken die toegepast worden. Is er bij u sprake van lichte tot matige plooivorming dan volstaat het om de overtollige huid onder uw lies-bilplooi te verwijderen. De incisies en hechtingen komen onder uw bikinilijn en vallen later nauwelijks op. Is de afwijking groter, dan worden tijdens de ingreep zowel overtollige huid als vetweefsels verwijderd. Dit wordt gedaan over de volledige lengte van uw bovenbeen tot net boven uw knie. Bij een uitgebreide dijbeenlift loopt het litteken verticaal over de binnenzijde van uw dij. U kunt dit vergelijken met de lijn die een broeknaad heeft. Indien nodig en gewenst kan de plastisch chirurg bij beide operatie technieken een combinatie met liposuctie maken, waarbij het overtollige vet gelijktijdig wordt weggezogen. Afhankelijk van de gekozen behandelmethode duurt een dijbeencorrectie 2 tot 3,5 uur.

Herstel dijbeenlift

Afhankelijk van de omvang van de ingreep en uw herstel beslist de plastisch chirurg of u een nachtje in de kliniek blijft of dat u naar uw hotel wordt teruggebracht. De herstelperiode duurt meerdere weken. Na de ingreep zijn uw benen verbonden en is een bandage of drukverband aangebracht om mogelijke zwellingen tegen te gaan. Het verband houdt de huid goed op zijn plaats en u draagt het de eerste dagen 24 uur per dag. Soms zijn drains in het wondgebied aangebracht, deze zorgen ervoor dat bloed en wondvocht worden afgevoerd en worden binnen een paar dagen verwijderd. De eerste week na de ingreep doet u het rustig aan. Opstaan en bewegen zijn goed voor het herstel, veel lopen wordt afgeraden. U krijgt instructies voor een optimaal herstel. Na een week kunt u lichte werkzaamheden verrichten, maar veel lopen wordt nog altijd afgeraden. Zware inspanningen dienen 6 weken tot een minimum beperkt te worden. Het operatiegebied, de wonden, blauwe plekken en zwellingen kunnen pijn veroorzaken. Met de juiste pijnstilling wordt dit gevoel tot een minimum beperkt. Tijdens de herstelperiode draagt u een steunpanty, drukkleding. De meeste mensen zijn 6 weken na de dijbeenlift weer volledig aan het werk.

Veilige dijbeenlift met goed resultaat

Aan elke operatieve ingreep zijn risico’s verbonden, dat is ook bij een dijbeenlift van toepassing. Zo kunt u een allergische reactie krijgen door de gebruikte verband-, verdovings- en/of ontsmettingsmiddelen. Bent u bekend met bepaalde allergieën? Maak dit al bij het eerste consult bekend, dan wordt daar tijdens de ingreep rekening mee gehouden. Regelmatig voorkomende complicaties bij een dijbeenlift zijn:

 • Nabloedingen, zwellingen, blauwe en rode huidverkleuringen.
 • Infecties en slechte wondgenezing.
 • Zenuwbeschadiging, waardoor het gevoel in de huid van het been afneemt.
 • Trombose.
 • Asymmetrische resultaten.
 • Aanhoudende pijnklachten.

Na de dijbeenlift is het resultaat al direct gedeeltelijk zichtbaar, het duurt echter meerdere maanden voordat het maximale resultaat merkbaar is. Het duurt enige tijd voordat de wonden zijn genezen en de zwellingen volledig zijn afgenomen. De ingreep laat zichtbare littekens achter, die met name de eerste maanden goed opvallen. Littekens herstellen vaak goed, zolang u ze niet blootstelt aan het zonlicht. Na een jaar heeft het litteken een witte kleur gekregen en valt het minder op. Eventueel kunt u een littekencrème gebruiken om de intensiteit af te doen nemen. Bij een realistisch verwachtingspatroon is het resultaat vaak naar tevredenheid. De ingreep geeft nooit volledig strakke bovenbenen, wel worden uw beencontouren mooier en is er minder overtollige huid aanwezig.

Gratis consult dijbeenlift in Turkije

De keuze om een dijbeenlift te ondergaan neemt u niet zomaar. U laat zich van tevoren uitgebreid informeren over de ingreep en de resultaten die u daarvan kunt verwachten. Zeker bij plastische chirurgie die in het buitenland wordt toegepast is het vooraf belangrijk om te weten waar u precies aan toe bent. Dutch Clinic neemt u alle zorgen uithanden. Uw verblijf en de behandeling in de kliniek in Istanbul worden volledig geregeld. De artsen in Hoofddorp en Istanbul onderhouden nauwe contacten, zodat uw situatie optimaal opgevolgd kan worden. Het intakegesprek, de controles en nazorg vinden plaats in Hoofddorp. De unieke samenwerking heeft naast succesvolle resultaten ook een betaalbaar tarief tot gevolg. Door de ingreep toe te laten passen door ervaren plastisch chirurgen in Istanbul, kunnen we de ingreep voor een betaalbaar bedrag aanbieden, zonder dat daarbij wordt ingeboet op kwaliteit of resultaat. U bent bij Dutch Clinic in ervaren en bovendien vertrouwde handen. Wilt u meer weten over de dijbeenlift? Maak dan een afspraak voor een gratis consult.

Maak vandaag nog een
vrijblijvende afspraak!

Dijbeenlift Turkije veelgestelde vragen

Hieronder vindt u de meest gestelde vragen over een dijbeenlift in Turkije, Istanbul. De vragen zijn voorzien van korte antwoorden. Heeft u na het lezen van de informatie aanvullende of andere vragen? Neem dan contact met ons op.

Een dijbeenlift is een chirurgische ingreep, waarbij overtollige huid van uw bovenbenen wordt verwijderd. Is er ook sprake van opgehoopt vetweefsel op uw dijen, dan kan de dijbeenlift gecombineerd worden met een liposuctie behandeling. Naast de overtollige huid wordt dan ook het overtollige vetweefsel verwijderd.

Een dijbeenlift kan worden toegepast als u last heeft van overtollige huid op uw bovenbenen. Deze slappe huid is een gevolg van het ouder worden of van een fors gewichtsverlies. De ingreep wordt toegepast bij mensen die gezond zijn en die over een gezonde BMI beschikken. Het is geen geschikte ingreep om af te vallen en kilo’s te verliezen.

Bent u voornemens veel af te vallen, dan is het beter om de dijbeenlift pas toe te laten passen op het moment dat u uw streefgewicht heeft bereikt. De ingreep wordt ook niet toegepast bij vrouwen die te maken hebben met een ernstig lipoedeem.

Er zijn verschillende manieren om een dijbeenlift uit te voeren. Welke techniek een plastisch chirurg bij u toepast, hangt af van de plaats van het bovenbeen dat u wilt laten liften. Bij de meest gebruikte techniek wordt uw huid ingesneden in de lies en loopt de incisie verder naar beneden over de achterzijde van het dijbeen. Bij een minder complexe ingreep volstaat het om alleen in de lies een incisie te maken.

Als uw dijbenen volledig gelift worden, dan neemt de plastisch chirurg de overtollige huid over de volledige lengte van het bovenbeen weg. De incisies worden gemaakt aan de buitenkant langs uw heup naar beneden. Een andere mogelijkheid is om de incisies aan de binnenkant van uw dijen te maken. Via de binnenkant van uw dijen kan er meer vetweefsel verwijderd worden. De arts bespreekt de behandelmethode met u tijdens een consult.

De behandelduur hangt af van de techniek die wordt toegepast, zo duurt een kleinere ingreep 2 tot 3 uur. Wordt bij u een volledige dijbeenlift, eventueel in combinatie met liposuctie, toegepast dan duurt de ingreep 3 tot 4 uur.

De ingreep wordt onder narcose uitgevoerd. De eerste dagen na de ingreep kunt u een trekkend soort pijn ervaren aan de huid en spieren die zich in het behandelde gebied bevinden. Het operatiegebied is gezwollen, beurs en gevoelig. De eerste week wordt u in uw dagelijkse leven belemmerd door de flinke spierpijn. In overleg met de arts kunt u pijnstillers gebruiken om de ergste pijn te bestrijden.

Na de dijbeenlift blijft u een nacht ter observatie in de kliniek. Uw benen zijn verbonden en een drukverband is aangelegd om de zwellingen tegen te gaan. Soms zijn in het operatiegebied drains geplaatst die het overtollige wondvocht en bloed afvoeren, deze worden de volgende dag verwijderd. Afhankelijk van uw herstel wordt het drukverband een aantal dagen na de ingreep verwijderd. Het verband maakt dan plaats voor een steunpanty of drukkleding.

De eerste week na de dijbeenlift doet u het rustig aan, zodat de wonden kunnen herstellen. Regelmatig staan en bewegen is goed, maar veel lopen doet u tijdens deze week niet. Na een week kunt u lichte werkzaamheden hervatten, waarbij u nog niet te veel loopt. Drukverhogende handelingen dient u nog altijd te vermijden, omdat uw huid anders onder te veel spanning komt te staan. Het operatiegebied is nog erg gevoelig. De drukkleding draagt u minimaal zes weken. Na deze periode zijn de meeste mensen weer net zo actief als voor de dijbeenlift.

De eerste twee dagen na de behandeling wordt douchen afgeraden. De gevoeligheid van het operatiegebied zorgt er voor dat u sporten tijdelijk op een laag pitje zet. De eerste 6 weken zijn intensief sporten en ook bijvoorbeeld veel lopen niet toegestaan. Ga ook niet zonder goede bescherming in de zon zitten of liggen. De littekens hebben tijd nodig om te herstellen en daar helpt blootstelling aan de zon niet bij.

De dijbeenlift kent algemene operatie risico’s en complicaties. Allergische reacties, infecties of nabloedingen kunnen zich voor doen. Andere mogelijke complicaties van de dijbeenlift zijn slechte wondgenezing, asymmetrische resultaten, zenuwbeschadiging met gevoelloosheid van de huid, trombose en/of langdurig een pijnlijk gevoel. Wat u kunt doen om de kans op bijwerkingen te verkleinen wordt door een plastisch chirurg toegelicht tijdens een consult.

Direct na de ingreep is het resultaat merkbaar. Het duurt echter meerdere maanden tot een jaar, voordat het resultaat optimaal is. Deze tijd heeft uw lichaam nodig om volledig te herstellen van de dijbeenlift. De littekens zijn de eerste maanden goed zichtbaar. U zult zien dat naarmate de tijd verstrijkt, het litteken steeds meer de kleur van de huid aanneemt. De meeste mensen die een dijbeenlift laten toepassen, zijn achteraf tevreden met de resultaten die bereikt worden.

De kosten voor een dijbeenlift bij Dutch Clinic in Turkije bedragen € 2.999.

De dijbeenlift is een cosmetische ingreep, zonder medische noodzaak. Zorgverzekeraars vergoeden deze ingrepen helaas niet.

De kliniek in Istanbul is geaccrediteerd en u wordt geholpen door ervaren plastisch chirurgen. De kliniek werkt met state-of-the-art apparatuur en de nieuwste behandeltechnieken worden toegepast. De artsen in Hoofddorp en Istanbul staan in nauw contact met elkaar, waardoor u in vertrouwde handen bent en altijd kunt rekenen op de beste zorg voor een betaalbaar tarief. Na de dijbeenlift vinden controles en nazorg plaats bij Dr. Deniz van Dutch Clinic in Hoofddorp.

Waar vindt u
ons in Hoofddorp

Dutch Clinic
Hoofdweg 848A
2132 MC Hoofddorp

+31 (0)20 214 2033
info@dutchclinic.com