Dijbeenlift Turkije kosten

Bent u benieuwd naar de dijbeenlift kosten in Turkije? Bent u behoorlijk afgevallen of heeft u door een andere oorzaak last van een lubberende huid op uw dijbenen?

De Dutch Clinic voor effectieve behandelingen

Uitstekende kwaliteit, zeer ervaren chirurgen en een geheel verzorgd verblijf. De plastische chirurgie in Istanbul, Turkije regelen wij voor u vanuit Nederland. Zo heeft u altijd uw artsen en contactpersonen dichtbij; vanaf de eerste informatie, voor alle afspraken en voor de nazorg.

De huid en eventuele vetophopingen laten zich niet zonder slag of stoot verstrakken of verwijderen. Een dijbeenlift kan uw huid weer strakker maken. De ingreep kan eventueel met een liposuctie behandeling gecombineerd worden. Dijbeenlift Turkije kosten zijn interessant om te vergelijken met tarieven die in Nederland berekend worden.

Dijbeenlift Turkije kosten.

Dijbeenlift Turkije kosten.

Chirurgische dijbeenlift Turkije kosten

Een dijbeenlift is met name geschikt voor mensen die door gewichtsverlies of veroudering last hebben van sterk verslapte huid bij de bovenbenen. De slappe huid kan als storend of lelijk worden ervaren, daarnaast kan het klachten veroorzaken en schuurt de huid tegen elkaar als u loopt. Een dijbeenlift kan verbetering brengen. Het is een behoorlijk ingrijpende behandeling, waarbij een litteken achterblijft. Wilt u veel opgehoopt vet kwijt, of heeft u een ernstig lipoedeem? Een dijbeenlift is niet altijd geschikt. Een arts kan voorstellen om eerst op natuurlijke wijze overtollige kilo’s kwijt te raken of een liposuctie toe te laten passen. Verder komt vrijwel iedereen met overtollige huid op de dijbenen in aanmerking voor de ingreep. Uiteraard dient uw gezondheid de ingreep toe te staan. De dijbeenlift wordt onder narcose uitgevoerd en zeker wanneer uw gezondheid niet optimaal is, kan hier een zeker risico aan zitten. Waar u ook rekening mee moet houden is dat na een dijbeenlift altijd een litteken achterblijft. Afhankelijk van de omvang van de ingreep kan gekozen worden voor een incisie in de lies-bilplooi. Het litteken valt dan net onder de bikinilijn. Heeft u echter een ernstigere huidverslapping, dan zal de arts adviseren om over de volledige lengte van u bovenbeen een incisie te maken. U heeft daarna een verticaal litteken aan zowel de achter- als binnenkant van uw dij. Naarmate het littekenweefsel tot rust komt, trekt de opvallend rode kleur vanzelf weg en krijgt het litteken meer de kleur van de huid. Helemaal verdwijnen doen de littekens echter nooit. Bij een Nederlandse kliniek liggen de kosten voor de ingreep tussen € 3.500 en € 6.500. Bij Dutch Clinic in Istanbul betaalt u een all-in tarief van € 2.999.

Verschil dijbeenlift kosten Nederland en Turkije

Prijzen voor cosmetische ingrepen variëren sterk, en aandachtig vergelijken loont op verschillende gebieden. Zo kunt u niet alleen op de kostprijs besparen, maar kunt u ook ervaringen vergelijken en meer te weten komen over behandelend cosmetisch artsen en de klinieken waar de ingreep wordt toegepast. Dutch Clinic heeft twee klinieken. Zowel in het Nederlandse Hoofddorp als in het Turkse Istanbul zijn vakbekwame, gespecialiseerde artsen werkzaam die verschillende cosmetische behandelingen toepassen. Waar u voor het adviesgesprek, maar ook de nazorg en controles in Hoofddorp terecht kunt, vindt de dijbeenlift in Istanbul plaats. De nauwe samenwerking tussen de artsen van beide klinieken maakt dat uw ingreep feilloos wordt opgevolgd. Bovendien kunt u gebruik maken van betaalbare dijbeenlift Turkije kosten. Het prijsverschil vindt zijn oorsprong in de kosten die beide klinieken maandelijks uitgeven om operationeel te zijn. De kliniek in Turkije heeft maandelijks met lagere vaste lasten en personeelskosten te maken dan klinieken in Nederland. Dat er niet wordt ingeboet op kwaliteit is bij Dutch Clinic gegarandeerd. De kliniek is geaccrediteerd door het Turkse Ministerie van Volksgezondheid. De artsen die bij de kliniek werkzaam zijn hebben meer dan 15 jaren ervaring en passen jaarlijks meer dan 100 dijbeenlift behandelingen toe.

Ingrijpende cosmetische operatie

Een dijbeenlift is een chirurgische ingreep die niet onderschat mag worden. Na de ingreep zijn uw benen verbonden, waarbij gebruik wordt gemaakt van een compressieverband of een bandage om de zwellingen tegen te gaan. U draagt de bandages de eerste weken dag en nacht. Met name de eerste 7 tot 10 dagen is het nemen van rust noodzakelijk. De arts geeft u hierbij het advies om regelmatig recht te staan en te bewegen, maar zeker niet veel te lopen. Probeer de instructies van de arts altijd zo veel mogelijk op te volgen. Lichte klusjes en werkzaamheden worden vaak na een week hervat, maar u moet er rekening mee houden dat veel lopen wordt afgeraden. Naarmate de weken voorbijgaan nemen de zwellingen en verkleuringen af. Het merendeel van de mensen die een dijbeenlift laten toepassen zijn na 6 weken weer net zo mobiel als voor de ingreep.

Consult dijbeenlift Turkije

Wilt u meer informatie over een dijbeenlift in Turkije? Bent u benieuwd hoe de ingreep wordt toegepast? Maak een afspraak voor een gratis consult bij Dutch Clinic. U kunt de kliniek telefonisch bereiken op +31 (0)20 214 2033.

Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak!

Waar vindt u ons in Hoofddorp

Dutch Clinic Hoofdweg 848A 2132 MC Hoofddorp +31 (0)20 214 2033 info@dutchclinic.com