Dijbeenlift Istanbul

Overweegt u een dijbeenlift in Istanbul? Ontevredenheid over het eigen lichaam komt regelmatig voor. Naarmate we ouder worden verliest de huid veel van de natuurlijke soepelheid en elasticiteit.

De Dutch Clinic voor effectieve behandelingen

Uitstekende kwaliteit, zeer ervaren chirurgen en een geheel verzorgd verblijf. De plastische chirurgie in Istanbul, Turkije regelen wij voor u vanuit Nederland. Zo heeft u altijd uw artsen en contactpersonen dichtbij; vanaf de eerste informatie, voor alle afspraken en voor de nazorg.

De strakke contouren gaan verloren en uw huid kan afzakken. Verliest u daarnaast een groot aantal kilo’s? Uw huid kan als gevolg hiervan extra afhangen en overtollig worden. Naast het feit dat overtollige huid op de dijen niet mooi is, kunt u ook last krijgen van huidirritaties als gevolg van de huid die schuurt. Een dijbeenlift Istanbul kan uw dijen corrigeren en uw lichaamscontouren verbeteren.

Dijbeenlift Istanbul.

Dijbeenlift Istanbul.

Weg met overtollige huid en opgehoopte vetweefsels

Een dijbeenlift is een geschikte oplossing om de overtollige huid op de dijen te verwijderen. De huid is verslapt als gevolg van het ouder worden of door fors gewichtsverlies. Om voor de ingreep in aanmerking te komen moet u in goede gezondheid verkeren en bovendien een gezond BMI hebben. Een dijbeenlift is niet de aangewezen ingreep om af te vallen, ook al worden eventueel opgehoopte vetweefsels door middel van liposuctie weggezogen. De ingreep wordt door een uitgebreid adviesgesprek vooraf gegaan. Samen met een cosmetisch arts bespreekt u uw wensen en geeft u aan waarom u de dijbeenlift wilt laten toepassen. Onderwerpen die tijdens het gesprek aan bod komen zijn onder meer:

• Het toelichten van de verschillende behandeltechnieken, waarbij de aandacht ligt op de methode die het beste bij u past.
• De te verwachten resultaten. U kunt voorbeelden zien van ingrepen die door de arts eerder zijn uitgevoerd.
• De risico’s en complicaties die aan een dijbeenlift zijn verbonden.
• De herstelperiode, nazorg en controles.

Een cosmetisch arts geeft u een eerlijk advies. Mocht tijdens het gesprek blijken dat u, om wat voor reden dan ook, niet in aanmerking komt voor de ingreep dan wordt dit gezegd. Eventueel kan een andere behandeling voorgesteld worden.

Behandeltraject dijbeenlift in Istanbul

Waar het adviesgesprek en nazorg in Hoofddorp plaatsvinden, gaat u voor de dijbeenlift zelf naar de kliniek in Istanbul. De ingreep wordt voor u geregeld vanuit Hoofddorp, artsen in beide klinieken hebben regelmatig overleg en uw medisch dossier is altijd up-to-date. De manier waarop de ingreep bij u wordt toegepast is al tijdens het adviesgesprek besproken.

• Beperkte dijbeenlift. Als u de overtollige huid aan de binnenkant en voorzijde van uw dijbenen wilt laten liften dan kan een relatief kleine dijbeenlift worden toegepast. De incisies worden gemaakt vanaf de lies aan de voorzijde tot aan uw billen. Hier zijn later ook de littekens zichtbaar.
• Volledige dijbeenlift. Wilt u de volledige dijbenen laten liften, dan wordt uw huid over de lengte van het bovenbeen opengesneden. De incisies worden aan de binnenzijde van het been gemaakt, hebben meestal een S-vorm en lopen vanaf de lies tot aan de knie. Afhankelijk van uw situatie kan een arts besluiten om ook een verticale incisie aan de binnenkant van uw dijen te maken. Bij een volledige dijbeenlift wordt naast de overtollig huid ook opgehoopt vetweefsel verwijderd.

Zowel een beperkte als volledige dijbeenlift worden onder gehele narcose uitgevoerd. Na afloop van de ingreep zijn er drains in het behandelgebied aangebracht en verblijft u een nacht in de kliniek. De volgende dag controleert de arts het operatiegebied en worden de drains verwijderd. Afhankelijk van uw keuze kunt u nog een extra nacht in de kliniek verblijven of teruggaan naar het hotel. Deze mogelijkheden zijn eveneens met u besproken tijdens het consult in Hoofddorp. Eenmaal terug in Nederland wordt uw herstel opgevolgd door de cosmetisch artsen van Dutch Clinic in Hoofddorp.

Betaalbare dijbeenlift Istanbul

Cosmetische ingrepen hebben zeer beperkte vergoedingsmogelijkheden. Een dijbeenlift kost in Nederland tussen € 4.500 en € 9.000. De prijs kan een reden zijn om van de gewenste ingreep af te zien. Besparen op de kosten van een dijbeenlift kan. Vergelijk de tarieven van de behandeling in Nederland met de kosten die Dutch Clinic in rekening brengt. U betaalt voor een dijbeenlift in Turkije € 2.999. Het behandeltarief is inclusief consult en nazorg. De kosten zijn vooraf bekend, en van dure verrassingen achteraf is geen sprake. De kwaliteit van de zorg in Istanbul is constant en de kliniek is volledig geaccrediteerd. U wordt behandeld door gespecialiseerde artsen die jaarlijks meer dan 100 dijbeenlift behandelingen succesvol toepassen. Online kunt u reviews en klantwaarderingen lezen van mannen en vrouwen die de ingreep hebben ondergaan.

Gratis adviesgesprek dijbeenlift

Heeft u als gevolg van gewichtsverlies overtollige huid op uw dijen? Is uw huid geïrriteerd door de schurende beweging? Maak een afspraak voor een gratis dijbeenlift adviesgesprek. U kunt Dutch Clinic telefonisch bereiken op +31 (0)20 214 2033.

Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak!

Waar vindt u ons in Hoofddorp

Dutch Clinic Hoofdweg 848A 2132 MC Hoofddorp +31 (0)20 214 2033 info@dutchclinic.com