Cosmetische tandheelkunde Turkije forum

Bent u op zoek naar een cosmetische tandheelkunde Turkije forum? Cosmetische tandheelkunde is erop gericht uw gebit te verfraaien. Heeft u moeite om te lachen? Houdt u regelmatig een hand voor uw mond, omdat u ontevreden bent over uw gebit?

De Dutch Clinic voor effectieve behandelingen

Uitstekende kwaliteit, zeer ervaren chirurgen en een geheel verzorgd verblijf. De plastische chirurgie in Istanbul, Turkije regelen wij voor u vanuit Nederland. Zo heeft u altijd uw artsen en contactpersonen dichtbij; vanaf de eerste informatie, voor alle afspraken en voor de nazorg.

Een cosmetisch tandarts geeft u een stralende glimlach en een gebit om trots op te zijn! Gebit verfraaiende behandelingen zijn populair en worden in binnen- en buitenland toegepast. Lees uzelf in of stel vragen op een cosmetische tandheelkunde Turkije forum, voordat u uw gebit laat verfraaien.

Cosmetische tandheelkunde Turkije forum.

Cosmetische tandheelkunde Turkije forum.

Onderwerpen cosmetische tandheelkunde Turkije forum

Ontevredenheid over uw gebit kan onzekerheid en een verminderd zelfvertrouwen veroorzaken. Als u uw gebit wilt laten verbeteren of verfraaien, dan is een van de eerste vragen vaak ‘voor welke tandarts of praktijk moet ik kiezen?’. Het aantal klinieken waar cosmetisch tandheelkundige behandelingen worden aangeboden is groot. Een groot aantal reguliere tandartspraktijken biedt ook gebitsverfraaiing aan. U kunt ook een voorkeur hebben voor een gespecialiseerde praktijk, met korte wachttijden en ervaren cosmetisch tandartsen. Doe vooraf onderzoek en vergelijk de klinieken en behandelingen met elkaar. Veel vragen worden beantwoord op een cosmetische tandheelkunde Turkije forum. Op een forum leest u onderwerp gerelateerde berichten, ervaringen en reviews. Uw gebit hoort bij uw gezichtsuitdrukking en is u dierbaar. Door uzelf goed voor te bereiden op een passende behandeling, voorkomt u dat u achteraf spijt heeft van uw keuze voor een kliniek of tandarts. Mensen die een cosmetisch tandheelkundige behandeling hebben laten toepassen, vertellen over hun ervaringen. Het bestuderen van deze ervaringen kan hulp vol zijn bij het maken van uw keuze.

Redenen voor cosmetische tandheelkunde

Cosmetische tandheelkunde wordt overwogen door mensen die ontevreden zijn met de staat of het uiterlijk van het gebit. Een normaal, verzorgd gebit valt niet of nauwelijks op. Pas wanneer uw tanden verkleurd zijn of net dat beetje te veel uit elkaar staan, ontstaat het idee dat iedereen naar uw gebit kijkt. Veel genoemde redenen om het gebit te laten verfraaien zijn:

• Ontevredenheid over de mate van verkleuring van een of meerdere tanden.
• Schuine tanden, een overbeet of opvallende tussenruimten.
• Kapotte, afgebroken of ontbrekende tanden.

De oorzaken voor verkleuring van het gebit zijn divers, waarbij ook gebitsveroudering een zekere rol speelt. Op een forum leest u waarom anderen voor gebitsverfraaiing hebben gekozen, welke behandeltechniek is toegepast en hoe de resultaten worden ervaren. Niet alleen ervaringen worden gedeeld, er wordt ook gepraat over klinieken en tandartsen die gespecialiseerd zijn in cosmetische tandheelkunde.

Behandelmogelijkheden vergelijken

Het aanbod van cosmetisch tandheelkundige behandelingen beperkt zich niet uitsluitend tot Nederlandse klinieken. Als u uw gebit wilt laten verfraaien dan kunt u daarvoor ook naar Turkije. Op een forum voor cosmetische tandheelkunde leest u ervaringen en reviews van mensen die hun gebit in Turkije hebben laten verbeteren. De kosten voor de behandeling zijn lager dan in Nederland en wanneer u voor een kliniek kiest met vestigingen in Nederland en Turkije hoeft u zich niet druk te maken over nazorg en controles. Niet alleen de prijs voor cosmetische tandheelkunde verschilt tussen Nederland en Turkije. Bekijk zeker ook de foto’s die mensen op een forum plaatsen. Zo kunt u zien of het gewenste resultaat is behaald en hoe het verschil is met de eerdere situatie. Heeft u een voorkeur voor een bepaalde behandeltechniek? Zoek gerichte voorbeelden van mensen die dezelfde behandeling hebben ondergaan. Dit kan op een forum, maar ook klinieken plaatsen tandheelkundige voor en na foto’s op hun website. Zo krijgt u niet alleen een idee van de mogelijke resultaten, u kunt ook zien of de behandeling van uw voorkeur de meest geschikte ingreep is. Online leest u ook of de ingreep als pijnlijk of vervelend wordt ervaren. Een cosmetisch tandheelkundige behandeling is persoonlijk en wordt volledig op uw gebit afgestemd. Naast het lezen van ervaringen en reviews online, kunt u persoonlijk kennismaken met een kliniek tijdens een consult. U ervaart dan zelf hoe een behandeling wordt toegelicht en/of een kliniek bij u past.

Individuele cosmetische tandheelkunde in Turkije

Wilt u weer zorgeloos lachen of praten zonder uw hand voor uw mond te houden? Cosmetisch tandheelkundige behandelingen bieden uitstekende resultaten. Dutch Clinic biedt u betaalbare behandelmogelijkheden. Tijdens een uitgebreid consult in Hoofddorp worden uw wensen en verwachtingen besproken. Een cosmetisch tandarts legt de verschillende behandeltechnieken toe en adviseert u over de methode die het beste bij u past. U ontvangt een uitgebreide prijsopgave, waarbij de materialen duidelijk omschreven worden. Behandeling vindt plaats in de moderne kliniek in Istanbul, terwijl u voor nazorg en controles gewoon in Hoofddorp welkom bent. Meer weten of direct een afspraak maken voor een consult? Neem telefonisch contact op met +31 (0)20 214 2033.

Cosmetische tandheelkunde Turkije veelgestelde vragen

Hieronder vindt u de meest gestelde vragen over cosmetische tandheelkunde in Turkije, Istanbul. De vragen zijn voorzien van korte antwoorden. Heeft u na het lezen van de informatie aanvullende of andere vragen? Neem dan contact met ons op.

Binnen de reguliere tandheelkunde is cosmetische of esthetische tandheelkunde een apart vakgebied. Het uiterlijk van het gebit staat centraal, waarbij diverse hulpmiddelen en technieken gebruikt kunnen worden om het gebit te verfraaien. Cosmetische tandheelkundige ingrepen worden toegepast met onder andere facings, bleekmogelijkheden en tandkleurige vulmaterialen om zowel de vorm van de tanden als de stand en kleur te verbeteren.

Een van de natuurlijke gevolgen van het ouder worden, is dat uw tanden minder wit worden. In principe kan iedereen zijn of haar tanden laten bleken, wanneer uw tandwortels volgroeid zijn. Dit is doorgaans het geval vanaf ongeveer het 18e levensjaar.

De kleur van uw tanden veranderd onder invloed van diverse factoren. Zowel koffie, thee, rode wijn als roken zijn nadelig voor de witte kleur. Dagelijks 3 keer poetsen is niet alleen van belang voor de gezondheid van uw tanden, het is ook goed voor het behoud van de witte kleur. Het is het glazuur van de tand dat onder invloed van kleurstoffen en/of tandplak beïnvloed wordt.

Cosmetisch tandartsen maken gebruik van een bleeklepel, waarvoor een bitje op maat wordt gemaakt. Het bitje beschermt het tandvlees tegen de bleekmiddelen die gebruikt worden. De bleeklepel wordt gevuld met een gel die uw tanden bleekt. Afhankelijk van de mate van verkleuring wordt bepaald hoe lang u het bitje ’s nachts draagt. Is er slechts 1 tand verkleurd? Dan kan de tandarts in deze tand een gat maken en opvullen met bleekmiddel. Het middel blijft een aantal dagen zitten en kan indien nodig herhaald worden, tot het gewenste resultaat is bereikt.

Nee, afhankelijk van de methode die wordt toegepast, duurt het meestal een aantal dagen tot weken voordat u resultaat ziet.

Bereikte resultaten houden meestal zo’n 2 tot 3 jaar aan. Dit is echter sterk afhankelijk van uw dagelijkse eetgewoonten en levensstijl. Onder invloed van koffie, rode wijn, thee en roken zullen de tanden sneller verkleuren. Na een paar jaar is het mogelijk om de tanden opnieuw te laten bleken.

Mensen met overgevoelige tanden wordt afgeraden om de tanden te laten bleken. Daarnaast werkt bleken ook niet bij composiet vullingen, kronen of facings. Heeft u gaatjes? Dan zal een tandarts adviseren deze eerst te laten vullen alvorens de tanden te bleken.

Behandelingen die door een cosmetisch tandarts worden toegepast, zijn relatief veilig. Een enkele keer ontstaan er blaren in de mond en/of schade aan het glazuur. Volg de tips en adviezen van de tandarts altijd op, hiermee voorkomt u onnodige beschadigingen van het tandglazuur. Worden de tanden te lang gebleekt, dan kan het glazuur aangetast worden, waardoor uw tanden er uit kunnen zien als witte krijtjes. Ervaren tandartsen zullen uw gebit altijd eerst controleren, voordat een bleek behandeling wordt geadviseerd.

Scheve of afgebroken tanden zijn in de regel gezond en geven geen pijnklachten. Ze komen het uiterlijk van uw gebit echter niet ten goede. Facings worden geplaatst bij volwassenen om cosmetische redenen. Kinderen die te maken hebben met een scheef gebit, worden met een orthodontische correctie behandeld. Overigens kiezen tegenwoordig ook veel volwassenen voor het orthodontisch corrigeren van het gebit.

Zowel de tandgevoeligheid als de gevoeligheid van het tandvlees verschillen per persoon. Vooraf kan niet met zekerheid gezegd worden of u de behandeling als gevoelig zult ervaren. Het is gebruikelijk om de plekken die behandeld worden met een verdovende crème in te smeren. Vooraf kunt u met de behandelend tandarts uw angst ten aanzien van pijn bespreken.

Voordat de facings geplaatst worden, wordt eerst het gebit nauwkeurig bekeken. Ook worden afdrukken gemaakt van de tanden waar een facing over wordt geplaatst. De facings worden door het tandtechnisch laboratorium vervaardigd. Daarna worden uw tanden, waar nodig, geslepen en wordt het hechtmateriaal aangebracht, zodat de facings geplaatst worden. Het duurt een aantal dagen en een verschillende consulten voordat uw gebit er mooi uitziet.

In principe kunt u eten zoals u gewend bent. De tandarts kan adviseren om de eerste uren en dagen hard voedsel, zoals een lolly of appel, te vermijden.

Afhankelijk van de ervaring van de cosmetisch tandarts en de materialen die gebruikt worden, zijn de resultaten langdurig. De mogelijkheden op het gebied van facings zijn de voorbije jaren enorm verbeterd. De verbeteringen zijn tegenwoordig kleur- en vormvast. Uiteraard is het belangrijk om beschadigingen te voorkomen en de facings volgens voorschrift te onderhouden.

Een behandeling met facings is alleen mogelijk als er nog tanden aanwezig zijn, om de facings op te plaatsen. Ook zijn facings gevoelig voor de vorming van tandplak. Goede verzorging is van belang.

Wanneer u facings wilt laten plaatsen om tandverkleuring te camoufleren, kan ook overwogen worden om de tanden te bleken. Zijn het echter scheve of afgebroken tanden die u wilt laten behandelen, dan kunt u eventueel tandimplantaten overwegen. Dit is een chirurgische ingreep, waarbij natuurlijke tanden worden vervangen door implantaten.

Vergoedingsmogelijkheden en bedragen hangen af van uw zorgverzekeraar en het aanvullend verzekeringspakket dat u heeft afgesloten. Wanneer u voor een vergoeding in aanmerking komt, zal de zorgverzekeraar voorwaarden hanteren. Kijk deze goed na, voordat u aan een cosmetische tandheelkundige behandeling begint. Vergelijken loont eveneens de moeite. Zeker als vergoeding in Turkije voor cosmetische tandheelkunde niet mogelijk is, kunt u besparen op de kosten door het aanbod te vergelijken.

Maak vandaag nog een
vrijblijvende afspraak!

Waar vindt u
ons in Hoofddorp

Dutch Clinic
Hoofdweg 848A
2132 MC Hoofddorp

+31 (0)20 214 2033
info@dutchclinic.com