Cosmetische tandheelkunde Turkije ervaringen

Bent u op zoek naar ervaringen met cosmetische tandheelkunde in Turkije? Een mooi, gezond gebit is niet voor iedereen vanzelfsprekend.

De Dutch Clinic voor effectieve behandelingen

Uitstekende kwaliteit, zeer ervaren chirurgen en een geheel verzorgd verblijf. De plastische chirurgie in Istanbul, Turkije regelen wij voor u vanuit Nederland. Zo heeft u altijd uw artsen en contactpersonen dichtbij; vanaf de eerste informatie, voor alle afspraken en voor de nazorg.

Zowel jongeren als volwassenen kunnen ontevreden zijn met het eigen gebit. Met name volwassenen die op jongere leeftijd geen beugel hebben gehad of het gebit onvoldoende hebben verzorgd en laten controleren, hebben hier last van. Een gebit dat niet recht staat, afgebroken tanden of tanden die verkleurd zijn. Het zijn enkele voorbeelden waarom cosmetische tandheelkunde overwogen kan worden. Lees cosmetische tandheelkunde Turkije ervaringen om te zien hoe anderen de behandeling hebben ervaren en hoe het gebit is verfraaid.

Cosmetische tandheelkunde Turkije ervaringen.

Cosmetische tandheelkunde Turkije ervaringen.

Online ervaringen cosmetische tandheelkunde Turkije

Uw gebit is een visitekaartje en hoort bij uw uitstraling. Bent u ontevreden over uw gebit, of stoort u zich aan de kleur of stand van uw tanden? Dan kan dat gevolgen hebben voor uw zelfvertrouwen en sociale contacten. Heeft u moeite met glimlachen, omdat u zich schaamt voor uw gebit? Cosmetische tandheelkunde is erop gericht het gebit te verfraaien. Niet alle cosmetisch tandheelkundige behandelingen worden door uw zorgverzekeraar vergoed. Het is daarom interessant om vooraf de kosten en behandelmethodes met elkaar te vergelijken. Dit kan door gebruik te maken van verschillende vergelijkings- en/of ervaringssites. Niet alleen worden hier de prijzen met elkaar vergeleken, maar u leest er ook ervaringen van mensen die een behandeling hebben laten toepassen. Cosmetische tandheelkunde Turkije ervaringen en reviews geven een goed beeld van de beschikbare mogelijkheden.

Binnen- en buitenlandse reviews cosmetische tandheelkunde

Cosmetische tandheelkunde wordt in binnen- en buitenland aangeboden. Verschillende buitenlandse klinieken zijn actief in Nederland en bieden doorgaans lagere tarieven dan binnenlandse klinieken. Uw keuze voor de beste prijs-kwaliteitverhouding is logisch, maar toch is het ook belangrijk om naar andere aspecten van een tandheelkundige behandeling te kijken. Vaak denkt u vooraf goed na en heeft u een bepaald beeld van een mooi gebit voor ogen. Op basis van bepaalde criteria kunt u een geschikte kliniek en/of tandtechnicus zoeken. Combineer de criteria met het lezen van reviews. Kijk niet alleen naar positieve ervaringen, ook negatieve reviews kunnen een bepaald inzicht geven en u behoeden voor het maken van een verkeerde keuze. Gewapend met voldoende achtergrond informatie kunt u bij een aantal cosmetische tandartsen kennismaken en informatie inwinnen over het verfraaien en verbeteren van uw gebit.

Betaalbare cosmetische tandheelkundige behandeling

Dutch Clinic biedt verschillende cosmetische tandheelkundige behandelingen aan. Het adviesgesprek vindt plaats in de kliniek in Hoofddorp, waar u te woord wordt gestaan door een ervaren cosmetisch tandarts. De behandeling zelf wordt uitgevoerd in de moderne kliniek in Istanbul waar het u aan niets ontbreekt. Dutch Clinic biedt u de beste prijs-kwaliteitverhouding van Nederland en behandeling door ervaren tandartsen. Er wordt gewerkt met moderne behandeltechnieken en geavanceerde apparatuur. U kunt bij Dutch Clinic terecht voor behandeling van verschillende gebitsklachten:

• Verkleuring van een of meerdere tanden.
• Problemen of ontevredenheid over het tandvlees.
• Schuine, scheve tanden of een verkeerde beet.
• Schaamtegevoelens en ontevredenheid door gebroken of ontbrekende tanden en kiezen.

Een cosmetisch tandheelkundige behandeling wordt op maat samengesteld. U weet vooraf welke techniek wordt toegepast, welke resultaten u kunt verwachten en wat de kosten van de ingreep zijn. Online worden ervaringen gedeeld en reviews geplaatst van cosmetisch tandheelkundige behandelingen die in Turkije hebben plaatsvonden.

Objectieve cosmetische tandheelkunde Turkije ervaringen

Zowel binnen- als buitenlandse ervaringen geven op unieke manier inzicht in cosmetische tandheelkunde. Het is interessant om te lezen hoe anderen de verfraaiing van het gebit hebben ervaren. Diverse beauty fora en gerichte tandheelkundige blogs of websites besteden uitgebreid aandacht aan cosmetische tandheelkunde. De reviews laten u zien hoe een bepaalde behandeling wordt toegepast, of er sprake is van pijn en/of welke verdovingen worden gebruikt. Ook leest u hoelang anderen plezier hebben van de behandeling en hoe het gebit verzorgd wordt na de ingreep. Leest u mee op een forum? Dan is het ook mogelijk om zelf berichten te plaatsen, vragen te stellen en reacties te geven.

Persoonlijke cosmetisch tandheelkundige ervaring

Overweegt u uw gebit te laten verfraaien en bent u benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen van de behandeling in Turkije? Laat u adviseren door de specialisten van Dutch Clinic. Het eerste consult vindt plaats in Hoofddorp. Hier worden de behandeltechnieken toegelicht, en kunt u foto’s bekijken van voor en na een behandeling. U ziet hoe een gebit wordt verfraaid en welke resultaten daarmee worden bereikt. Het adviesgesprek is tevens het aangewezen moment om vragen te stellen aan de gespecialiseerde tandartsen. Bent u bang voor de tandarts of ziet u op tegen de behandeling? Maak dit tijdens het consult bespreekbaar. U bent niet de enige die opziet tegen een tandartsbehandeling. Meer weten of direct een afspraak maken? Neem telefonisch contact op met +31 (0)20 214 2033.

Cosmetische tandheelkunde Turkije veelgestelde vragen

Hieronder vindt u de meest gestelde vragen over cosmetische tandheelkunde in Turkije, Istanbul. De vragen zijn voorzien van korte antwoorden. Heeft u na het lezen van de informatie aanvullende of andere vragen? Neem dan contact met ons op.

Binnen de reguliere tandheelkunde is cosmetische of esthetische tandheelkunde een apart vakgebied. Het uiterlijk van het gebit staat centraal, waarbij diverse hulpmiddelen en technieken gebruikt kunnen worden om het gebit te verfraaien. Cosmetische tandheelkundige ingrepen worden toegepast met onder andere facings, bleekmogelijkheden en tandkleurige vulmaterialen om zowel de vorm van de tanden als de stand en kleur te verbeteren.

Een van de natuurlijke gevolgen van het ouder worden, is dat uw tanden minder wit worden. In principe kan iedereen zijn of haar tanden laten bleken, wanneer uw tandwortels volgroeid zijn. Dit is doorgaans het geval vanaf ongeveer het 18e levensjaar.

De kleur van uw tanden veranderd onder invloed van diverse factoren. Zowel koffie, thee, rode wijn als roken zijn nadelig voor de witte kleur. Dagelijks 3 keer poetsen is niet alleen van belang voor de gezondheid van uw tanden, het is ook goed voor het behoud van de witte kleur. Het is het glazuur van de tand dat onder invloed van kleurstoffen en/of tandplak beïnvloed wordt.

Cosmetisch tandartsen maken gebruik van een bleeklepel, waarvoor een bitje op maat wordt gemaakt. Het bitje beschermt het tandvlees tegen de bleekmiddelen die gebruikt worden. De bleeklepel wordt gevuld met een gel die uw tanden bleekt. Afhankelijk van de mate van verkleuring wordt bepaald hoe lang u het bitje ’s nachts draagt. Is er slechts 1 tand verkleurd? Dan kan de tandarts in deze tand een gat maken en opvullen met bleekmiddel. Het middel blijft een aantal dagen zitten en kan indien nodig herhaald worden, tot het gewenste resultaat is bereikt.

Nee, afhankelijk van de methode die wordt toegepast, duurt het meestal een aantal dagen tot weken voordat u resultaat ziet.

Bereikte resultaten houden meestal zo’n 2 tot 3 jaar aan. Dit is echter sterk afhankelijk van uw dagelijkse eetgewoonten en levensstijl. Onder invloed van koffie, rode wijn, thee en roken zullen de tanden sneller verkleuren. Na een paar jaar is het mogelijk om de tanden opnieuw te laten bleken.

Mensen met overgevoelige tanden wordt afgeraden om de tanden te laten bleken. Daarnaast werkt bleken ook niet bij composiet vullingen, kronen of facings. Heeft u gaatjes? Dan zal een tandarts adviseren deze eerst te laten vullen alvorens de tanden te bleken.

Behandelingen die door een cosmetisch tandarts worden toegepast, zijn relatief veilig. Een enkele keer ontstaan er blaren in de mond en/of schade aan het glazuur. Volg de tips en adviezen van de tandarts altijd op, hiermee voorkomt u onnodige beschadigingen van het tandglazuur. Worden de tanden te lang gebleekt, dan kan het glazuur aangetast worden, waardoor uw tanden er uit kunnen zien als witte krijtjes. Ervaren tandartsen zullen uw gebit altijd eerst controleren, voordat een bleek behandeling wordt geadviseerd.

Scheve of afgebroken tanden zijn in de regel gezond en geven geen pijnklachten. Ze komen het uiterlijk van uw gebit echter niet ten goede. Facings worden geplaatst bij volwassenen om cosmetische redenen. Kinderen die te maken hebben met een scheef gebit, worden met een orthodontische correctie behandeld. Overigens kiezen tegenwoordig ook veel volwassenen voor het orthodontisch corrigeren van het gebit.

Zowel de tandgevoeligheid als de gevoeligheid van het tandvlees verschillen per persoon. Vooraf kan niet met zekerheid gezegd worden of u de behandeling als gevoelig zult ervaren. Het is gebruikelijk om de plekken die behandeld worden met een verdovende crème in te smeren. Vooraf kunt u met de behandelend tandarts uw angst ten aanzien van pijn bespreken.

Voordat de facings geplaatst worden, wordt eerst het gebit nauwkeurig bekeken. Ook worden afdrukken gemaakt van de tanden waar een facing over wordt geplaatst. De facings worden door het tandtechnisch laboratorium vervaardigd. Daarna worden uw tanden, waar nodig, geslepen en wordt het hechtmateriaal aangebracht, zodat de facings geplaatst worden. Het duurt een aantal dagen en een verschillende consulten voordat uw gebit er mooi uitziet.

In principe kunt u eten zoals u gewend bent. De tandarts kan adviseren om de eerste uren en dagen hard voedsel, zoals een lolly of appel, te vermijden.

Afhankelijk van de ervaring van de cosmetisch tandarts en de materialen die gebruikt worden, zijn de resultaten langdurig. De mogelijkheden op het gebied van facings zijn de voorbije jaren enorm verbeterd. De verbeteringen zijn tegenwoordig kleur- en vormvast. Uiteraard is het belangrijk om beschadigingen te voorkomen en de facings volgens voorschrift te onderhouden.

Een behandeling met facings is alleen mogelijk als er nog tanden aanwezig zijn, om de facings op te plaatsen. Ook zijn facings gevoelig voor de vorming van tandplak. Goede verzorging is van belang.

Wanneer u facings wilt laten plaatsen om tandverkleuring te camoufleren, kan ook overwogen worden om de tanden te bleken. Zijn het echter scheve of afgebroken tanden die u wilt laten behandelen, dan kunt u eventueel tandimplantaten overwegen. Dit is een chirurgische ingreep, waarbij natuurlijke tanden worden vervangen door implantaten.

Vergoedingsmogelijkheden en bedragen hangen af van uw zorgverzekeraar en het aanvullend verzekeringspakket dat u heeft afgesloten. Wanneer u voor een vergoeding in aanmerking komt, zal de zorgverzekeraar voorwaarden hanteren. Kijk deze goed na, voordat u aan een cosmetische tandheelkundige behandeling begint. Vergelijken loont eveneens de moeite. Zeker als vergoeding in Turkije voor cosmetische tandheelkunde niet mogelijk is, kunt u besparen op de kosten door het aanbod te vergelijken.

Maak vandaag nog een
vrijblijvende afspraak!

Waar vindt u
ons in Hoofddorp

Dutch Clinic
Hoofdweg 848A
2132 MC Hoofddorp

+31 (0)20 214 2033
info@dutchclinic.com