Cosmetische tandheelkunde Istanbul

Overweegt u cosmetische tandheelkunde in Istanbul? Het hebben van een slecht gebit heeft verschillende oorzaken.

De Dutch Clinic voor effectieve behandelingen

Uitstekende kwaliteit, zeer ervaren chirurgen en een geheel verzorgd verblijf. De plastische chirurgie in Istanbul, Turkije regelen wij voor u vanuit Nederland. Zo heeft u altijd uw artsen en contactpersonen dichtbij; vanaf de eerste informatie, voor alle afspraken en voor de nazorg.

Niet iedereen wordt geboren met een sterk gebit, waardoor de een gevoeliger is voor tanderosie en gaatjes dan de ander. Ook zijn er mensen die het gebit jarenlang verwaarlozen. Het ontbreken van dagelijkse mondzorg en het periodiek laten controleren van uw gebit is van invloed op de staat van uw tanden en kiezen. Hoe langer u wacht, hoe moeilijker het wordt om een afspraak bij de tandarts te maken. Cosmetische tandheelkunde Istanbul is de voorbije jaren populair geworden. Behandelingen zijn erop gericht uw gebit te verbeteren en verfraaien. Een stralende glimlach ligt binnen handbereik.

Cosmetische tandheelkunde Istanbul.

Cosmetische tandheelkunde Istanbul.

Betaalbare cosmetische tandheelkunde Istanbul

Bent u ontevreden over uw gebit? Stoort u zich aan verkleurde tanden? Cosmetisch tandheelkundige behandelingen hebben als doel uw gebit te verfraaien. De behandelmogelijkheden zijn populair en worden volledig op uw individuele behoeften afgestemd. Het enige wat soms de gewenste behandeling tegenhoudt zijn de kosten. U kunt op de kosten van cosmetische tandheelkunde besparen door aandachtig te vergelijken en bij meerdere tandartsen een prijsopgave te vragen. Vindt u het niet bezwaarlijk om voor een mooi gebit naar Turkije te reizen, dan kunt u tot 50% op de kosten besparen. Turkije is al jaren een populaire bestemming voor cosmetische ingrepen en chirurgie. De kosten voor cosmetische tandheelkunde Istanbul zijn betaalbaar en de kwaliteit hoogwaardig. De tandartsen die werkzaam bij Dutch Clinic zijn gespecialiseerd in cosmetische tandheelkunde, en passen jaarlijks honderden behandelingen met succes toe.

Kies voor een stralende glimlach

Een regelmatig, recht en wit gebit is gezichtsbepalend. Verkleurde, of scheefstaande tanden vallen op. Datzelfde geldt voor tanden die te ver uit elkaar staan. Niet iedereen voelt de behoefte om hier iets aan te laten doen. Zo kan een spleetje tussen de voortanden uw gezicht sprekend maken. Toch zijn er genoeg mensen die ontevreden zijn met het uiterlijk van hun gebit en zich schamen waardoor nog nauwelijks voluit wordt gelachen. Welke behandeltechnieken kunnen voorgesteld worden om u weer een stralende glimlach te geven? Het plaatsen van implantaten, bruggen, kronen, facings en/of vaste gebitsprotheses zijn veelvuldig toegepaste behandelingen. Daarnaast kunt u bij cosmetisch tandheelkundige behandelingen ook denken aan het laten bleken van uw tanden en het laten corrigeren van uw tandvlees. Tijdens een consult bij een ervaren cosmetisch tandarts kunt u uw problemen voorleggen en aangeven welke verwachting u heeft van een behandeling. De tandarts stelt de behandeltechniek voor die het beste bij u past en waarvan u de mooiste resultaten kunt verwachten.

Kosten en vergoeding cosmetische tandheelkunde

Afhankelijk van uw zorgverzekeraar en het aanvullende verzekeringspakket dat u heeft afgesloten, komen sommige tandheelkundige behandelingen in aanmerking voor een gedeeltelijke kostenvergoeding. Ook wanneer u de ingreep in Istanbul laat toepassen is het mogelijk om een verzoek voor een vergoeding in te dienen. Uw zorgverzekeraar hanteert voorwaarden om voor de vergoeding in aanmerking te komen. Zo is het van belang een gespecificeerde rekening mee te sturen. Dutch Clinic geeft u een nota waarbij de gebruikte materialen en behandeltechnieken op de juiste wijze worden weergegeven. Vergoed uw zorgverzekeraar de kosten niet? De tarieven van Dutch Clinic zijn voordeliger dan wanneer u voor cosmetische tandheelkunde in Nederland kiest. De ervaren gespecialiseerde tandartsen in Istanbul passen moderne behandeltechnieken toe en werken met geavanceerde apparatuur. Controles en nazorg gebeuren bij de vestiging in Hoofddorp. De tandartsen in Istanbul en Hoofddorp werken nauw samen, zodat uw dossier altijd up-to-date is.

Overwegen van cosmetische tandheelkunde

Cosmetisch tandheelkundige behandelingen kunnen op chirurgische en niet-chirurgische manier worden toegepast. Het plaatsen van implantaten, kronen en bruggen is een uitgebreide ingreep waarbij de behandelduur langer is dan wanneer u uw tanden laat bleken. Afhankelijk van uw wens en de huidige staat van uw gebit wordt de best passende techniek voorgesteld. Het intakegesprek geeft u niet alleen inzicht in de kosten en eventuele vergoedingsbedragen het is bovendien gericht op het behandelplan, mogelijke resultaten, en de planning van het behandeltraject. Bijkomend voordeel van cosmetische tandheelkunde in Istanbul is dat de wachttijden erg kort zijn en u kunt rekenen op een vlotte behandelmogelijkheid.

Gratis adviesgesprek

Om uzelf optimaal voor te bereiden op een eventuele gebitsverfraaiende behandeling kunt u online ervaringen en blogs lezen van mensen die hun gebit hebben laten verfraaien. Online vindt u antwoord op bepaalde vragen en ziet u voor en na foto’s van gebitsrenovatie. Wilt u weten wat het plaatsen van keramische of porseleinen facings kost? Overweegt u uw tanden te laten bleken? Maak een afspraak voor een gratis adviesgesprek bij Dutch Clinic. De cosmetisch tandarts beoordeelt uw gebit en stelt een of meerdere behandeltechnieken voor. Het consult is geheel vrijblijvend.

Cosmetische tandheelkunde Turkije veelgestelde vragen

Hieronder vindt u de meest gestelde vragen over cosmetische tandheelkunde in Turkije, Istanbul. De vragen zijn voorzien van korte antwoorden. Heeft u na het lezen van de informatie aanvullende of andere vragen? Neem dan contact met ons op.

Binnen de reguliere tandheelkunde is cosmetische of esthetische tandheelkunde een apart vakgebied. Het uiterlijk van het gebit staat centraal, waarbij diverse hulpmiddelen en technieken gebruikt kunnen worden om het gebit te verfraaien. Cosmetische tandheelkundige ingrepen worden toegepast met onder andere facings, bleekmogelijkheden en tandkleurige vulmaterialen om zowel de vorm van de tanden als de stand en kleur te verbeteren.

Een van de natuurlijke gevolgen van het ouder worden, is dat uw tanden minder wit worden. In principe kan iedereen zijn of haar tanden laten bleken, wanneer uw tandwortels volgroeid zijn. Dit is doorgaans het geval vanaf ongeveer het 18e levensjaar.

De kleur van uw tanden veranderd onder invloed van diverse factoren. Zowel koffie, thee, rode wijn als roken zijn nadelig voor de witte kleur. Dagelijks 3 keer poetsen is niet alleen van belang voor de gezondheid van uw tanden, het is ook goed voor het behoud van de witte kleur. Het is het glazuur van de tand dat onder invloed van kleurstoffen en/of tandplak beïnvloed wordt.

Cosmetisch tandartsen maken gebruik van een bleeklepel, waarvoor een bitje op maat wordt gemaakt. Het bitje beschermt het tandvlees tegen de bleekmiddelen die gebruikt worden. De bleeklepel wordt gevuld met een gel die uw tanden bleekt. Afhankelijk van de mate van verkleuring wordt bepaald hoe lang u het bitje ’s nachts draagt. Is er slechts 1 tand verkleurd? Dan kan de tandarts in deze tand een gat maken en opvullen met bleekmiddel. Het middel blijft een aantal dagen zitten en kan indien nodig herhaald worden, tot het gewenste resultaat is bereikt.

Nee, afhankelijk van de methode die wordt toegepast, duurt het meestal een aantal dagen tot weken voordat u resultaat ziet.

Bereikte resultaten houden meestal zo’n 2 tot 3 jaar aan. Dit is echter sterk afhankelijk van uw dagelijkse eetgewoonten en levensstijl. Onder invloed van koffie, rode wijn, thee en roken zullen de tanden sneller verkleuren. Na een paar jaar is het mogelijk om de tanden opnieuw te laten bleken.

Mensen met overgevoelige tanden wordt afgeraden om de tanden te laten bleken. Daarnaast werkt bleken ook niet bij composiet vullingen, kronen of facings. Heeft u gaatjes? Dan zal een tandarts adviseren deze eerst te laten vullen alvorens de tanden te bleken.

Behandelingen die door een cosmetisch tandarts worden toegepast, zijn relatief veilig. Een enkele keer ontstaan er blaren in de mond en/of schade aan het glazuur. Volg de tips en adviezen van de tandarts altijd op, hiermee voorkomt u onnodige beschadigingen van het tandglazuur. Worden de tanden te lang gebleekt, dan kan het glazuur aangetast worden, waardoor uw tanden er uit kunnen zien als witte krijtjes. Ervaren tandartsen zullen uw gebit altijd eerst controleren, voordat een bleek behandeling wordt geadviseerd.

Scheve of afgebroken tanden zijn in de regel gezond en geven geen pijnklachten. Ze komen het uiterlijk van uw gebit echter niet ten goede. Facings worden geplaatst bij volwassenen om cosmetische redenen. Kinderen die te maken hebben met een scheef gebit, worden met een orthodontische correctie behandeld. Overigens kiezen tegenwoordig ook veel volwassenen voor het orthodontisch corrigeren van het gebit.

Zowel de tandgevoeligheid als de gevoeligheid van het tandvlees verschillen per persoon. Vooraf kan niet met zekerheid gezegd worden of u de behandeling als gevoelig zult ervaren. Het is gebruikelijk om de plekken die behandeld worden met een verdovende crème in te smeren. Vooraf kunt u met de behandelend tandarts uw angst ten aanzien van pijn bespreken.

Voordat de facings geplaatst worden, wordt eerst het gebit nauwkeurig bekeken. Ook worden afdrukken gemaakt van de tanden waar een facing over wordt geplaatst. De facings worden door het tandtechnisch laboratorium vervaardigd. Daarna worden uw tanden, waar nodig, geslepen en wordt het hechtmateriaal aangebracht, zodat de facings geplaatst worden. Het duurt een aantal dagen en een verschillende consulten voordat uw gebit er mooi uitziet.

In principe kunt u eten zoals u gewend bent. De tandarts kan adviseren om de eerste uren en dagen hard voedsel, zoals een lolly of appel, te vermijden.

Afhankelijk van de ervaring van de cosmetisch tandarts en de materialen die gebruikt worden, zijn de resultaten langdurig. De mogelijkheden op het gebied van facings zijn de voorbije jaren enorm verbeterd. De verbeteringen zijn tegenwoordig kleur- en vormvast. Uiteraard is het belangrijk om beschadigingen te voorkomen en de facings volgens voorschrift te onderhouden.

Een behandeling met facings is alleen mogelijk als er nog tanden aanwezig zijn, om de facings op te plaatsen. Ook zijn facings gevoelig voor de vorming van tandplak. Goede verzorging is van belang.

Wanneer u facings wilt laten plaatsen om tandverkleuring te camoufleren, kan ook overwogen worden om de tanden te bleken. Zijn het echter scheve of afgebroken tanden die u wilt laten behandelen, dan kunt u eventueel tandimplantaten overwegen. Dit is een chirurgische ingreep, waarbij natuurlijke tanden worden vervangen door implantaten.

Vergoedingsmogelijkheden en bedragen hangen af van uw zorgverzekeraar en het aanvullend verzekeringspakket dat u heeft afgesloten. Wanneer u voor een vergoeding in aanmerking komt, zal de zorgverzekeraar voorwaarden hanteren. Kijk deze goed na, voordat u aan een cosmetische tandheelkundige behandeling begint. Vergelijken loont eveneens de moeite. Zeker als vergoeding in Turkije voor cosmetische tandheelkunde niet mogelijk is, kunt u besparen op de kosten door het aanbod te vergelijken.

Maak vandaag nog een
vrijblijvende afspraak!

Waar vindt u
ons in Hoofddorp

Dutch Clinic
Hoofdweg 848A
2132 MC Hoofddorp

+31 (0)20 214 2033
info@dutchclinic.com