Bovenooglidcorrectie kosten

Contact opnemen

Voor een vrijblijvend gesprek en/of kosteninschatting kunt u ons telefonisch bereiken op +31 (0)20 214 2033

U kunt ook ons contactformulier invullen.

Bovenooglidcorrectie kosten.

Bovenooglidcorrectie kosten.

Zoekt u informatie over bovenooglidcorrectie kosten? Wanneer u last heeft van hangende oogleden dan kan een bovenooglidcorrectie een passende oplossing zijn. Het is een van meest toegepaste cosmetische ingrepen, waarbij u een mooi resultaat mag verwachten. Een bovenooglidcorrectie neemt doorgaans niet meer dan 60 minuten in beslag en een week na de ingreep zijn de zwellingen en verkleuringen al sterk verminderd. Maar wat zijn gebruikelijke bovenooglidcorrectie kosten en wat kunt u voor dat bedrag verwachten?

Bovenooglidcorrectie kosten vergelijken

Nederland kent tal van klinieken, ziekenhuizen en huisartsen die zich gespecialiseerd hebben in boven- en onderooglidcorrecties. De prijs van de ingreep kan verschillen. Zo kan het gebeuren dat een huisarts die alleen ooglidcorrecties uitvoert een hogere prijs rekent dan een kliniek met een breed aanbod van cosmetische behandelingen en ingrepen. Het vergelijken van de prijzen kan interessante voordelen opleveren. Om een bovenooglidcorrectie voor een betaalbare prijs te ondergaan, is het van belang om vooraf met een aantal zaken rekening te houden.

  • Zijn er vergoedingsmogelijkheden beschikbaar? Een enkele keer kan een bovenooglidcorrectie door uw zorgverzekeraar vergoed worden. Een van de voorwaarden kan zijn dat u een medische indicatie voor de bovenooglidcorrectie moet hebben. Heeft u deze niet? Wellicht dat u een aanvullende zorgverzekering heeft afgesloten met daarin bepaalde mogelijkheden ten aanzien van cosmetische ingrepen en cosmetisch chirurgie.
  • Waar moet een kliniek of ziekenhuis aan voldoen? U heeft wellicht bepaalde verwachtingen ten aanzien van de behandelend chirurg. Vraag daarom vooraf naar aantoonbare ervaring van de behandelend arts. Informatie over ervaringen met artsen en klinieken wordt tegenwoordig online gedeeld. Daarnaast is het persoonlijk kennismaken van belang.

Wat is voor u een betaalbaar tarief? Deze vraag kan door iedereen op een andere manier beantwoord worden. Het vinden van juiste prijs-kwaliteitverhouding is een persoonlijke kwestie. Vraag bij een aantal behandelaars een prijsopgave op en vergelijk deze met elkaar. Objectief vergelijken is alleen mogelijk wanneer u uitgaat van hetzelfde vertrekpunt. Vergelijk geen verschillende ingrepen met elkaar. U wilt de bovenooglidcorrectie kosten weten en dan bent u niet gebaat bij het vergelijken van onderooglidcorrecties of combinaties met een wenkbrauwcorrectie.

Betaalbare bovenooglidcorrectie kosten

Naast het vinden van een geschikte behandelaar is ook de uiteindelijke prijs die u voor de ooglidcorrectie van belang. Door het brede aanbod van behandelmogelijkheden kunt u door goed te vergelijken een keuze maken voor de beste prijs-kwaliteitverhouding. Dat goede kwaliteit niet duur hoeft te zijn, bewijst Dutch Clinic. De kosten voor een bovenooglidcorrectie beginnen bij € 599, waarbij beide oogleden gecorrigeerd worden. De plastisch chirurgen die bij de kliniek werkzaam zijn hebben jarenlange ervaring met het toepassen van de behandelmethode en maken gebruik van moderne apparatuur. Jaarlijks worden door de chirurgen van Dutch Clinic meer dan 400 bovenooglidcorrecties toegepast. U bent bij Dutch Clinic verzekerd van:

  • Meer dan 15 jaar ervaring met het toepassen van boven- en onderooglidcorrecties.
  • Gebruik van state-of-the-art apparatuur.
  • Moderne en comfortabel ingerichte kliniek.
  • Professionele nazorg en controles.
  • Persoonlijke begeleiding tijdens het behandeltraject.
  • Beste prijs-kwaliteitverhouding van Nederland.
  • Snel in te plannen consult.
  • Geen wachtlijsten voor de gewenste ingreep.

Veilige ingreep met een vlot herstel

De bovenooglidcorrectie is een veilige ingreep die meestal niet langer dan 45 tot 60 minuten duurt. Voor aanvang van de ingreep tekent een chirurg de overtollige huid af en wordt de oogleden plaatselijk verdoofd. Met behulp van kleine incisies, die zoveel mogelijk in de natuurlijke huidplooien worden aangebracht, wordt de huid verwijderd. De ingreep vindt plaats op poliklinische basis en nadat de plastisch chirurg u heeft gecontroleerd en richtlijnen voor de komende dagen heeft gegeven, mag u de kliniek verlaten. Als gevolg van de ingreep zijn uw oogleden gezwollen en is regelmatig koelen noodzakelijk. Koelen gaat de zwellingen tegen en beperkt eventuele napijn tot een minimum. Al na een week zijn de ergste zwellingen en verkleuring sterk afgenomen en gaan de meeste mensen terug aan het werk. Heeft of krijgt u tijdens de herstelperiode last van andere klachten of heeft u veel pijn? Dan is het goed om te weten dat bij Dutch Clinic nazorg bij de bovenooglidcorrectie kosten is inbegrepen. In geval van klachten neemt u dan ook zo spoedig mogelijk contact op met de kliniek.

Persoonlijke bovenooglidcorrectie prijsopgave

Vergelijkt u de mogelijkheden van een bovenooglidcorrectie en bent u benieuwd naar de kosten? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend consult bij een plastisch chirurg van Dutch Clinic in Hoofddorp. Tijdens het consult worden uw oogleden bekeken en informeert de arts naar uw gezondheid en eventuele aandoeningen. U ontvangt bovendien een persoonlijk behandelplan met een overzichtelijke prijsopgave. Een afspraak kunt u telefonisch maken op +31 (0)20 214 2033.

Bovenooglidcorrectie kosten FAQ

Hieronder vindt u de meest gestelde vragen over de kosten van de onderooglidcorrectie behandeling. De vragen zijn voorzien van korte antwoorden. Heeft u na het lezen van de informatie aanvullende of andere vragen? Neem dan contact met ons op.

De prijs voor een bovenooglidcorrectie is afhankelijk van het ziekenhuis en/of de kliniek waar de ingreep wordt toegepast. Dutch Clinic past de correctie bij beide bovenste oogleden toe vanaf € 649.

Naast de ingreep zelf zijn het consult en de controles achteraf inbegrepen.

In sommige gevallen wordt de behandeling door uw zorgverzekeraar, gedeeltelijk, vergoed. Om hiervoor in aanmerking te komen moet u voldoen aan de voorwaarden die de zorgverzekeraar stelt. Dat houdt in dat er sprake is van een medische noodzaak, zoals een belemmering van uw gezichtsvermogen. Zorgverzekeraars vergoeden ooglidcorrecties die om cosmetische redenen worden uitgevoerd vrijwel nooit. Uw zorgverzekeraar kan u hierover meer informatie geven.

Zelf betaalde medische kosten die niet vergoed worden door uw zorgverzekeraar, kunnen onder bepaalde voorwaarden van de inkomstenbelasting worden afgetrokken. De regels die de Belastingdienst hanteert zijn strikt en in de meeste gevallen moet er ook sprake zijn van een medische noodzaak. De Belastingdienst en/of een belastingconsulent kunnen u meer vertellen over de mogelijkheden.

De ingreep kan in Turkije voordeliger aangeboden en toegepast worden. U kunt de mogelijkheden bespreken tijdens het intakegesprek.

Door de behandelmogelijkheden en verschillende tarieven met elkaar te vergelijken. Dutch Clinic is een van de goedkoopste aanbieders van cosmetische ingrepen in Nederland. Onze ervaren artsen passen jaarlijks honderden ooglidcorrecties met succes toe. Online leest u ervaringsverhalen en klantwaarderingen over de ingreep.

Ja. U kunt een combinatie overwegen van een boven- en onderooglidcorrectie.

Ja. Niet iedereen heeft het behandelbedrag direct beschikbaar en dan kan een lening een praktische oplossing zijn. Een toenemend aantal kredietverstrekkers richt zich op leningen en doorlopende kredieten die gericht zijn op cosmetische en/of medische behandelingen. Dutch Clinic werkt samen met Cosmetic Finance.

De kosten voor een bovenooglidcorrectie zijn beperkt. Sommige kredietmaatschappijen hanteren een minimaal te lenen bedrag voordat u een kredietvoorstel ontvangt. Bovendien worden door een kredietmaatschappij extra kosten in rekening gebracht. U kunt overwegen het behandelbedrag bij elkaar te sparen, zodat u niet maandelijks aandacht moet besteden aan de aflossing.

Een operatieve ingreep heeft altijd een kleine kans op bijwerkingen en/of medische complicaties. De bovenooglidcorrectie is een veilige ingreep met een kleine kans op complicaties. Zo kunt u na de ingreep last krijgen van droge of tranende ogen. Ook allergische reacties, nabloedingen, zwellingen, ontstekingen en littekens kunnen zich voordoen. Wanneer u na de ingreep last heeft van klachten wacht dan niet te lang met contact op te nemen.

De oogleden zijn na de ingreep gezwollen en blauw verkleurd. De eerste dagen doet u het rustig aan en kunt u de ogen koelen om de zwellingen af te laten nemen. Bukken en tillen moet tot een minimum beperkt worden en ook sport staat tijdelijk op een laag pitje. Afhankelijk van uw beroep en de werkzaamheden die u dagelijks verricht geeft de arts u advies over werkhervatting. Meestal betekent dit dat u na 7 tot 10 dagen weer gefaseerd terug aan het werk kunt.

Naarmate u ouder wordt neemt de elasticiteit van uw huid af en worden de spieren zwakker. Hierdoor kan de huid afzakken en gaan hangen. De bovenoogleden zijn daar gevoelig voor. Uw gezicht krijgt een vermoeide, soms norse uitdrukking. Wanneer uw gezichtsveld bovendien belemmerd wordt door de oogleden dan is de bovenooglidcorrectie wenselijk. De overtollige huid wordt tijdens een kortdurende ingreep verwijderd.

U geniet jarenlang van de ingreep. De verwijderde huid kan niet terugkomen. Wel kan de huid rondom uw ogen opnieuw afzakken naarmate u ouder wordt. Afhankelijk van uw levensstijl heeft de een langer plezier van de ingreep dan de ander. Eventueel kunt u na 10 of 15 jaar een nieuwe ingreep overwegen.

Een enkele keer geeft een kliniek korting op de standaardtarieven. U kunt tijdens het consult naar de actuele kortingsmogelijkheden vragen. Wanneer u gebruik maakt van een korting of actie, zorg dan dat u zich vooraf laat informeren over de voorwaarden die van toepassing zijn.

Maak vandaag nog een
vrijblijvende afspraak!

Waar vindt u
ons in Hoofddorp

Dutch Clinic
Hoofdweg 848A
2132 MC Hoofddorp

+31 (0)20 214 2033
info@dutchclinic.com

Afspraak maken
close slider