Bovenooglidcorrectie kosten

Zoekt u informatie over bovenooglidcorrectie kosten? Wanneer u last heeft van hangende oogleden dan kan een bovenooglidcorrectie een passende oplossing zijn. Het is een van meest toegepaste cosmetische ingrepen, waarbij u een mooi resultaat mag verwachten. Een bovenooglidcorrectie neemt doorgaans niet meer dan 60 minuten in beslag en een week na de ingreep zijn de zwellingen en verkleuringen al sterk verminderd. Maar wat zijn gebruikelijke bovenooglidcorrectie kosten en wat kunt u voor dat bedrag verwachten?

Bovenooglidcorrectie kosten.

Bovenooglidcorrectie kosten.

Bovenooglidcorrectie kosten vergelijken

Nederland kent tal van klinieken, ziekenhuizen en huisartsen die zich gespecialiseerd hebben in boven- en onderooglidcorrecties. De prijs van de ingreep kan verschillen. Zo kan het gebeuren dat een huisarts die alleen ooglidcorrecties uitvoert een hogere prijs rekent dan een kliniek met een breed aanbod van cosmetische behandelingen en ingrepen. Het vergelijken van de prijzen kan interessante voordelen opleveren. Om een bovenooglidcorrectie voor een betaalbare prijs te ondergaan, is het van belang om vooraf met een aantal zaken rekening te houden.

  • Zijn er vergoedingsmogelijkheden beschikbaar? Een enkele keer kan een bovenooglidcorrectie door uw zorgverzekeraar vergoed worden. Een van de voorwaarden kan zijn dat u een medische indicatie voor de bovenooglidcorrectie moet hebben. Heeft u deze niet? Wellicht dat u een aanvullende zorgverzekering heeft afgesloten met daarin bepaalde mogelijkheden ten aanzien van cosmetische ingrepen en cosmetisch chirurgie.
  • Waar moet een kliniek of ziekenhuis aan voldoen? U heeft wellicht bepaalde verwachtingen ten aanzien van de behandelend chirurg. Vraag daarom vooraf naar aantoonbare ervaring van de behandelend arts. Informatie over ervaringen met artsen en klinieken wordt tegenwoordig online gedeeld. Daarnaast is het persoonlijk kennismaken van belang.

Wat is voor u een betaalbaar tarief? Deze vraag kan door iedereen op een andere manier beantwoord worden. Het vinden van juiste prijs-kwaliteitverhouding is een persoonlijke kwestie. Vraag bij een aantal behandelaars een prijsopgave op en vergelijk deze met elkaar. Objectief vergelijken is alleen mogelijk wanneer u uitgaat van hetzelfde vertrekpunt. Vergelijk geen verschillende ingrepen met elkaar. U wilt de bovenooglidcorrectie kosten weten en dan bent u niet gebaat bij het vergelijken van onderooglidcorrecties of combinaties met een wenkbrauwcorrectie.

Betaalbare bovenooglidcorrectie kosten

Naast het vinden van een geschikte behandelaar is ook de uiteindelijke prijs die u voor de ooglidcorrectie van belang. Door het brede aanbod van behandelmogelijkheden kunt u door goed te vergelijken een keuze maken voor de beste prijs-kwaliteitverhouding. Dat goede kwaliteit niet duur hoeft te zijn, bewijst Dutch Clinic. De kosten voor een bovenooglidcorrectie beginnen bij € 599, waarbij beide oogleden gecorrigeerd worden. De plastisch chirurgen die bij de kliniek werkzaam zijn hebben jarenlange ervaring met het toepassen van de behandelmethode en maken gebruik van moderne apparatuur. Jaarlijks worden door de chirurgen van Dutch Clinic meer dan 400 bovenooglidcorrecties toegepast. U bent bij Dutch Clinic verzekerd van:

  • Meer dan 15 jaar ervaring met het toepassen van boven- en onderooglidcorrecties.
  • Gebruik van state-of-the-art apparatuur.
  • Moderne en comfortabel ingerichte kliniek.
  • Professionele nazorg en controles.
  • Persoonlijke begeleiding tijdens het behandeltraject.
  • Beste prijs-kwaliteitverhouding van Nederland.
  • Snel in te plannen consult.
  • Geen wachtlijsten voor de gewenste ingreep.

Veilige ingreep met een vlot herstel

De bovenooglidcorrectie is een veilige ingreep die meestal niet langer dan 45 tot 60 minuten duurt. Voor aanvang van de ingreep tekent een chirurg de overtollige huid af en wordt de oogleden plaatselijk verdoofd. Met behulp van kleine incisies, die zoveel mogelijk in de natuurlijke huidplooien worden aangebracht, wordt de huid verwijderd. De ingreep vindt plaats op poliklinische basis en nadat de plastisch chirurg u heeft gecontroleerd en richtlijnen voor de komende dagen heeft gegeven, mag u de kliniek verlaten. Als gevolg van de ingreep zijn uw oogleden gezwollen en is regelmatig koelen noodzakelijk. Koelen gaat de zwellingen tegen en beperkt eventuele napijn tot een minimum. Al na een week zijn de ergste zwellingen en verkleuring sterk afgenomen en gaan de meeste mensen terug aan het werk. Heeft of krijgt u tijdens de herstelperiode last van andere klachten of heeft u veel pijn? Dan is het goed om te weten dat bij Dutch Clinic nazorg bij de bovenooglidcorrectie kosten is inbegrepen. In geval van klachten neemt u dan ook zo spoedig mogelijk contact op met de kliniek.

Persoonlijke bovenooglidcorrectie prijsopgave

Vergelijkt u de mogelijkheden van een bovenooglidcorrectie en bent u benieuwd naar de kosten? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend consult bij een plastisch chirurg van Dutch Clinic in Hoofddorp. Tijdens het consult worden uw oogleden bekeken en informeert de arts naar uw gezondheid en eventuele aandoeningen. U ontvangt bovendien een persoonlijk behandelplan met een overzichtelijke prijsopgave. Een afspraak kunt u telefonisch maken op +31 (0)20 214 2033.