Borstverkleining Turkije kosten

Een borstvergroting is vaak het eerste waar aan wordt gedacht als er wordt gesproken over borstcorrigerende ingrepen. Minder vaak wordt stilgestaan bij het feit dat vrouwen met grote borsten dagelijks rug-, schouder- of nekklachten hebben. Ook komt het geregeld voor dat vrouwen met een volle boezem onzeker zijn over hun uiterlijk. Een borstverkleining kan een oplossing bieden. Zowel lichamelijke klachten als de ontevredenheid over uw lichaamsvormen worden met deze chirurgische ingreep weggenomen. Het loont de moeite om de borstverkleining Turkije kosten te vergelijken met de kosten van een borstverkleining in Nederland.

Prijzen borstverkleining Turkije

Ondanks het stijgend aantal borstverkleinende ingrepen dat op jaarbasis wordt uitgevoerd, zijn weinig vrouwen op de hoogte van de mogelijkheden en tarieven die door de diverse klinieken in rekening worden gebracht. De prijzen lopen sterk uiteen, en vergelijken is tegenwoordig prima mogelijk. In Nederland kost een borstverkleinende operatie tussen € 3.500 en € 5.900. Een behoorlijk bedrag voor een relatief eenvoudige ingreep. Veel vrouwen ervaren de kostprijs als een obstakel, zeker wanneer de zorgverzekering niet volledig of gedeeltelijk tussenkomt. Toch kunt u ook zonder de hoofdprijs te betalen een borstverkleining ondergaan. Het resultaat is de investering vaak meer dan waard. Stel uzelf eens voor dat u dagelijks geen pijnlijke nek, schouders en/of rug meer heeft door het afgenomen gewicht van uw borsten. Zowel uw lichamelijke als geestelijke gezondheid verbeteren na een borstverkleining. Waar kunt u dan terecht voor een betaalbare ingreep? Dutch Clinic heeft een ultramoderne kliniek in het Turkse Istanbul. De borstverkleining Turkije kosten bedragen € 2.999. Bij dit bedrag zijn eveneens de hotelovernachting, alle transfers en medicatie inbegrepen.

Vergoeding borstverkleining Turkije kosten

Afhankelijk van uw zorgverzekeraar en de eventueel aanvullende zorgverzekering die u heeft afgesloten, kunnen de kosten van een borstverkleining soms vergoed worden. Hiervoor dient u een medische indicatie te hebben. Lichamelijke (pijn)klachten als gevolg van te grootte en te zware borsten kunnen voor een arts reden zijn een doorverwijzing met medische indicatie te geven. Een van de voorwaarden die zorgverzekeraars stellen is dat u de ingreep bij een gecontracteerde zorgaanbieder toe laat passen. Kiest u voor een niet-gecontracteerde kliniek dan kan het vergoedingsbedrag iets lager zijn. In combinatie met de zorgvergoeding kunt u mogelijk nog verder op de kosten besparen door naar Turkije te gaan. Vooraf kunt u de ervaringen van andere vrouwen lezen en met elkaar vergelijken. Spreekt een kwalitatief hoogwaardige borstverkleining in Turkije u aan, laat uzelf dan geheel vrijblijvend adviseren door de artsen van Dutch Clinic. U bent bij de kliniek verzekerd van:

• Beste prijs-kwaliteitverhouding van Nederland.
• Behandeling door ervaren cosmetisch artsen die jaarlijks meer dan 600 borstverkleiningen uitvoeren.
• Professionele begeleiding gedurende het behandeltraject, inclusief nazorg en controles.

Voor- en nadelen borstverkleining Turkije

Een borstverkleining is, net zoals een borstvergroting, een ingrijpende operatie die u niet zomaar laat toepassen. Als u echter lichamelijke en/of psychische klachten heeft die hun oorsprong vinden in de omvang van uw boezem, is een borstverkleining vaak wel de aangewezen oplossing. Laat uzelf altijd adviseren door ervaren cosmetisch artsen die weten waar ze over praten en die over aantoonbare ervaring beschikken. Een borstverkleining Turkije kost minder dan in Nederland. Toch heeft de ingreep andere voor- en nadelen die u ter overweging mee kunt nemen.

Voordelen borstverkleining:

• De pijnklachten in uw nek, schouders en rug nemen af.
• Uw borsten krijgen een verbeterde vorm en passen beter bij uw lichaam.
• De kans op smetplekken en jeuk op warme dagen neemt significant af.
• U bent niet langer aangewezen op grotere maten lingerie.

Nadelen borstverkleining:

• Tijdens de ingreep maakt de arts een of meerdere incisies in uw borststreek. Het duurt minimaal een jaar voordat de littekens minder opvallend aanwezig zijn. Uiteindelijk worden de littekens vrijwel onzichtbaar.
• Het gevoel in uw borst en tepel kan anders zijn dan voor de ingreep. Dit gevoel is vaak tijdelijk, maar kan ook blijvend zijn.
• Het resultaat is niet altijd asymmetrisch.
• De chirurgische ingreep bevat altijd een zeker risico.

Borstverkleining Turkije kosten vergelijken

Wanneer u een borstverkleinende ingreep overweegt, dan is het goed om de mogelijkheden én kosten met elkaar te vergelijken. Maak daarbij kennis met meerdere klinieken en ervaar op deze manier zelf bij welke cosmetisch arts u een goed, vertrouwt gevoel heeft. Online vindt u uiteenlopende ervaringen en reviews van vrouwen die een borstverkleinende ingreep hebben laten toepassen. Bent u benieuwd hoe een borstverkleining wordt toegepast en of de ingreep voor u een passende oplossing is? Maak een afspraak voor een consult bij Dutch Clinic in Hoofddorp. U kunt de kliniek telefonisch bereiken via +31 (0)20 214 2033.

Maak vandaag nog een
vrijblijvende afspraak!

Waar vindt u
ons in Hoofddorp

Dutch Clinic
Hoofdweg 848A
2132 MC Hoofddorp

+31 (0)20 214 2033
info@dutchclinic.com