Borstverkleining Turkije Istanbul

Een borstverkleinende ingreep is ingrijpend. Vrouwen die de operatie ondergaan, vinden de ingreep de moeite waard en hebben naderhand geen of nauwelijks last van lichamelijke klachten. Borstcorrecties worden wereldwijd toegepast. Vindt u de tarieven voor een borstverkleining in Nederland tegenvallen? Een borstverkleining Turkije Istanbul heeft een prima prijs-kwaliteitverhouding, bovendien bent u bij Dutch Clinic in ervaren en vakbekwame handen.

Verloop borstverkleining Turkije Istanbul

Vrouwen overwegen het verkleinen van hun borsten om verschillende redenen. Zo is er een grote groep vrouwen met grote borsten die dagelijks pijnklachten ervaren, maar kunt u ook ontevreden zijn met de vorm en omvang van uw borsten. Een borstverkleining wordt dus zowel om medische als cosmetische redenen overwogen en toegepast. Als u de ingreep om medische redenen ondergaat kan de verzekering een gedeelte van de behandelkosten vergoeden. Een van de voorwaarden die zorgverzekeraars stellen is dat u over een officiële medische indicatie dient te beschikken. Uw huisarts kan dit voor u verzorgen. De borstverkleining in het Turkse Istanbul wordt onder volledige narcose uitgevoerd en duurt zo’n 1,5 tot 3 uur. Na afloop van de ingreep verblijft u een nacht in de kliniek. De volgende dag worden de drains verwijderd en gaat u terug naar het hotel waar u nog een aantal nachten verblijft. In de dagen en weken na de borstverkleining kunt u een beurs, pijnlijk gevoel ervaren. Eventuele zwellingen en de ergste pijn beginnen een week na de ingreep af te nemen. Hechtingen die de arts heeft aangebracht worden 10 tot 14 dagen na de operatie in Hoofddorp verwijderd. Verdere controles en nazorg vinden eveneens plaats in Hoofddorp. Afhankelijk van uw lichamelijke herstelvermogen duurt het herstel 7 tot 14 dagen. Naarmate de weken verstrijken en de zwellingen afnemen, worden de resultaten zichtbaar. Het eindresultaat wordt na 3 maanden beoordeelt.

Klachten verminderen

Het merendeel van de vrouwen dat een borstverkleining overweegt, doet dit om lichamelijke en psychische klachten te verminderen. Direct na de ingreep voelt u dat de borsten minder zwaar aanvoelen. Nekklachten, schouder- en rugpijn nemen af en verdwijnen in sommige gevallen zelfs helemaal. U krijgt meer zelfvertrouwen en het kopen van (onder)kleding wordt makkelijker. Waar u door de (te) grootte borsten wellicht was aangewezen op verschillende maten tussen de boven- en onderkleding, wordt het eenvoudiger om passende bovenkleding te vinden. Enkele vrouwen die hun borsten hebben laten verkleinen, vinden het in het begin lastig om een goed passende BH te vinden. De ingreep kan ertoe leiden dat er een ongebruikelijke BH- en/of cupmaat ontstaat. Dit probleem kan worden opgelost met een BH op maat. Ook de medewerkers in een professionele lingeriewinkel kunnen u helpen met het passen en vinden van een passende BH.

Lagere kosten borstverkleining Istanbul

Eén van de grootste voordelen van een borstverkleining Turkije Istanbul, is dat de kosten voor de ingreep lager zijn dan bij Nederlandse klinieken. Dutch Clinic biedt de ingreep aan voor € 2.999, met een kliniek in Hoofddorp hoeft u alleen voor de operatie naar Istanbul. Het intakegesprek, de nazorg en controles gebeuren in Hoofddorp. Daarnaast kunt u bij Dutch Clinic vertrouwen op:

• Vakbekwame, ervaren chirurgen die jaarlijks meer dan 600 borstverkleinende correcties uitvoeren.
• Moderne behandeltechnieken waarbij geavanceerde apparatuur wordt gebruikt.
• Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.
• Professionele nazorg en begeleiding gedurende het volledige behandeltraject.
De samenwerking tussen de artsen en medewerkers van de klinieken in Hoofddorp en Istanbul verloopt op vlotte wijze. De arts is altijd op de hoogte van uw situatie en werkt uw medisch dossier punctueel bij. Ook de opvolging van de ingreep door middel van controles wordt op adequate wijze uitgevoerd.

Herstel en complicaties borstverkleining Istanbul

Chirurgische operaties hebben risico’s en er bestaat ook bij een borstverkleining een kans op complicaties. Door de operatie is de borststreek gezwollen en kunnen nabloedingen en bloeduitstortingen voorkomen. De eerste dagen kan er sprake zijn van heftige napijn, de arts kan hier een pijnstiller voor voorschrijven. De pijn neemt geleidelijk aan af en nadat de hechtingen zijn verwijderd kunnen de meeste werkzaamheden hervat worden. Luister in de herstelperiode naar uw lichaam en herstel in uw eigen tempo. Na drie maanden is het eindresultaat goed zichtbaar. Het verwijderde borstweefsel kan niet terugkeren. Dat betekent niet dat uw borsten door het ouder worden, later niet alsnog wat af kunnen hangen. Met een goede BH kunt u eventuele klachten vermijden. Heeft u last van lichamelijke klachten door uw grote boezem? Laat u voorlichten over een borstverkleinende ingreep. De artsen van Dutch Clinic nemen de tijd om de ingreep toe te lichten en u voorbeelden van bereikte resultaten te laten zien. De kliniek is telefonisch bereikbaar op +31 (0)20 214 2033.

Maak vandaag nog een
vrijblijvende afspraak!

Waar vindt u
ons in Hoofddorp

Dutch Clinic
Hoofdweg 848A
2132 MC Hoofddorp

+31 (0)20 214 2033
info@dutchclinic.com