Borstverkleining Turkije forum

Niet iedere vrouw is tevreden met de vorm of grootte van de borsten. Redenen voor deze ontevredenheid variëren. Zo is er een groep vrouwen die hun borsten als te klein ervaren en andere vrouwen vinden dat ze te slappe borsten hebben. Ook zijn er vrouwen die hun borsten te groot vinden en daar fysieke en psychische klachten door ondervinden. Zwaardere borsten hangen automatisch meer dan kleine borsten. Het is echter ook mogelijk dat u als gevolg van grote, zware borsten last heeft van een pijnlijke nek, rug en schouders. Een borstverkleining kan deze klachten oplossen. Op een borstverkleining Turkije forum vindt u informatie en ervaringsverhalen van vrouwen die een borstcorrigerende ingreep hebben laten toepassen.

Omschrijving borstverkleining Turkije forum

Het laten verkleinen van de borsten gebeurt om uiteenlopende redenen. Te slappe borsten, te grootte borsten, afhangende borsten of borsten die lichamelijke klachten veroorzaken. Er zijn veel vrouwen die dagelijks pijn in schouders, nek en/of rug ervaren door de borstomvang. Grote borsten hebben veel gewicht en het is dit gewicht dat klachten veroorzaakt. Lichamelijke, maar ook psychische, klachten kunnen een medische reden zijn voor een borstverkleining. Met een medische indicatie is er een kans dat uw zorgverzekeraar een gedeelte van de kosten vergoed. Maar hoe wordt een borstverkleining ervaren en wat kunt u van de ingreep verwachten? De omvang van de ingreep hangt af van enerzijds uw klachten en anderzijds uw verwachting. Bij een borstverkleining wordt borstweefsel verwijderd en heeft u nadien een kleinere BH maat. Pijnklachten verdwijnen nagenoeg in zijn totaliteit. De manier waarop een borstverkleining in Turkije wordt toegepast, verschilt niet of nauwelijks van de werkwijze in Nederlandse klinieken en ziekenhuizen. De kosten voor de ingreep zijn in Turkije echter aanmerkelijk lager dan in Nederland. Vrouwen die de ingreep hebben ondergaan delen hun ervaringen op een borstverkleining Turkije forum.

Professionele borstcorrigerende ingreep Turkije

Overweegt u een borstverkleining in Turkije, omdat u heeft gezien dat de tarieven voordeliger zijn dan in Nederland? Lees u vooraf in, in de behandelmogelijkheden. Tarieven en mogelijkheden verschillen per kliniek. Naast de tarieven lopen ook de kwaliteit van de zorg en de ervaring van de behandelend artsen uiteen. Op een borstverkleining Turkije forum worden diverse klinieken en artsen besproken. Regelmatig plaatsen vrouwen die de borsten hebben laten verkleinen foto’s bij een review om de resultaten te laten zien. Kwaliteit en ervaring zijn van belang voor een succesvolle, veilige borstverkleining. Zoek daarom van tevoren altijd informatie over de klinieken waar de behandeling wordt uitgevoerd. Een goede voorbereiding kan helpen geld te besparen en een teleurstelling te voorkomen. Gaat u kennismaken bij een cosmetisch arts? Besteed tijdens het consult onder andere aandacht aan:

• Aantoonbare ervaring. Vraag of u borstverkleining voor en na foto’s kunt zien van ingrepen die de arts heeft toegepast.
• Bespreek uw algemene gezondheid. Neem informatie mee over operaties die u in het verleden heeft ondergaan en vergeet niet om een overzicht mee te nemen van de medicijnen die u gebruikt.
• Let op de manier waarop een arts de ingreep toelicht en hoe uw situatie daarin wordt omschreven.
• Zorg ervoor dat alle vragen die u heeft aan het einde van het consult beantwoord zijn.
• Een ervaren arts zal u tijdens een consult ook uitgebreid wijzen op de risico’s en complicaties die aan een borstcorrectie zijn verbonden.

Ieder consult verloopt op eigen, unieke manier. U voelt zelf vaak al vlot aan of u zich bij een bepaalde kliniek op uw gemak voelt, of dat u nog even afwacht en kijkt of het gevoel bij een andere specialist anders en/of beter is.

Resultaten borstverkleining Turkije

Een borstverkleining is een ingrijpende operatie die uw lichaamsvormen verandert en waardoor u meer zelfvertrouwen krijgt. Het is een ingreep die onder narcose plaatsvindt en waarvan uw lichaam moet herstellen. De herstelperiode kan gepaard gaan met heftige napijnen die in de loop van de dagen en weken afnemen. Het pijnlijke gevoel in uw nek, schouders of rug neemt direct na de operatie af. In sommige gevallen wordt 3 tot 4 kilo borstweefsel verwijderd. De druk op uw rug verminderd daardoor aanmerkelijk en het passen van bovenkleding wordt makkelijker. Wilt u weten hoe de ingreep bij u lichamelijke klachten kan verminderen? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend consult bij Dutch Clinic in Hoofddorp. Besluit u om de ingreep toe te laten passen? De borstverkleining vindt plaats in de moderne kliniek in Istanbul, terwijl u voor controles en nazorg in Hoofddorp terecht kunt. Meer weten? U kunt telefonisch een afspraak maken voor een consult. Dutch Clinic is bereikbaar op +31 (0)20 214 2033.

Maak vandaag nog een
vrijblijvende afspraak!

Waar vindt u
ons in Hoofddorp

Dutch Clinic
Hoofdweg 848A
2132 MC Hoofddorp

+31 (0)20 214 2033
info@dutchclinic.com