Borstverkleining Turkije ervaringen

Veroorzaken uw borsten lichamelijke klachten? Heeft u regelmatig last van pijnlijke schouders, een pijnlijke nek en/of rug? Vrouwen die fysieke en/of psychische klachten ervaren als gevolg van te grootte borsten kunnen deze laten verkleinen. Een borstverkleining is een ingrijpende operatie waar een lange voorbereidingstijd aan vooraf gaat. Het lezen van borstverkleining Turkije ervaringen geeft een idee hoe andere vrouwen een borstverkleinende ingreep hebben ervaren.

Voordelen borstverkleining Turkije ervaringen

Vrouwen die ontevreden zijn over de grootte van hun borsten overwegen een borstcorrectie. Naast een borstvergroting is de borstverkleining een chirurgische ingreep die in binnen- en buitenland wordt toegepast. Het verkleinen van de borsten kan worden gedaan omdat u als vrouw ontevreden bent over uw borsten en daar psychisch last van heeft, maar ook medische klachten kunnen reden zijn om een borstverkleining te overwegen. Dagelijks pijn in de schouders, nek of rug kan de kwaliteit van uw leven nadelig beïnvloeden. Een borstverkleining biedt verlichting. De lichamelijke klachten verdwijnen en uw zelfvertrouwen neemt toe. Het merendeel van de vrouwen die een borstverkleining heeft ondergaan om de lichamelijke klachten te verminderen, is achteraf uiterst tevreden met de resultaten. Borstverkleining Turkije ervaringen en reviews leest u online op diverse websites. Niet alleen behandelend klinieken vermelden reviews, maar ook websites die zich richten op medische en cosmetische ingrepen, beautysites en glossy’s besteden hier aandacht aan. Afhankelijk van de reden voor de borstcorrectie heeft de ingreep zowel voor- als nadelen. Voordelen van een borstverkleining zijn:

• Rug-, nek- en schouderklachten nemen in de meeste gevallen af en verdwijnen soms zelf volledig. Dit omdat de borsten de correctie lichter zijn. In bepaalde situaties wordt het gewicht zo’n 3 tot 4 kilo verminderd.
• Er staat minder druk op uw bovenlichaam en de rug.
• Het dragen van een BH wordt comfortabeler, de bandjes snijden minder in de huid.
• Afname van de smetplekken.

Als u borstverkleining ervaringen leest dan worden de voordelen in vrijwel elke review genoemd. Het is belangrijk om te weten wat u van de ingreep kunt verwachten en of de voordelen ook daadwerkelijk als voordelig worden ervaren.

Nadelige borstverkleining Turkije ervaringen

Een borstverkleinende ingreep ondergaat u niet zonder voorbereiding. Ook de nadelige aspecten van de ingreep moeten kritisch bekeken worden. Dit voorkomt dat u achteraf spijt heeft van de borstverkleining. Veel vrouwen ervaren een borstcorrectie als een ingrijpende behandeling. Met name de herstelperiode kan als langdurig en heftig ervaren worden. Het gebeurt geregeld dat er na een borstverkleining sprake is van vervelende napijn. Deze pijn kan met pijnstillers bestreden worden en zal uiteindelijk vanzelf afnemen. Een ander nadeel van een borstverkleining is dat er littekens achterblijven in de borststreek. Incisies worden zoveel mogelijk in de natuurlijke huidplooien gemaakt, zodat met het genezen van de huid en de wonden, de littekens vrijwel onzichtbaar zijn. Uiteraard veranderd ook de maat van uw BH na een borstverkleining. Vrouwen ervaren het aanschaffen van een nieuwe BH na een borstverkleining vaak als lastig en vervelend. Een enkele keer is het noodzakelijk om een BH op maat te laten maken. Bespreek zowel de voor- als nadelen van een borstverkleining vooraf met uw huisarts.

Veilige borstverkleining in Turkije

Borstverkleiningen die om medische redenen worden gedaan, komen soms voor een kostvergoeding in aanmerking. Niet iedere vrouw laat een borstverkleining om medische redenen toepassen. Betreft het een cosmetische ingreep, bijvoorbeeld omdat u uw (te) grootte borsten niet mooi vindt, dan worden de kosten niet vergoed. Vergelijken van de kosten maakt duidelijk wat u kunt verwachten qua tarieven en hoe u daar eventueel op kunt besparen. Zoekt u naar ervaringen met een borstverkleining? Kijk dan ook naar de behandelmogelijkheden in Turkije. Borstverkleining Turkije ervaringen vindt u onder andere op de website van gespecialiseerde cosmetische klinieken. Dutch Clinic heeft een moderne kliniek in Istanbul waar jaarlijks enkele honderden borstverkleinende ingrepen met succes worden uitgevoerd. Bij Nederlandse klinieken en ziekenhuizen worden bedragen tussen € 3.000 en € 6.500 gerekend voor een borstverkleining. Dutch Clinic biedt de ingreep in Istanbul aan voor € 2.999, naast de ingreep zelf zijn ook hotelovernachtingen, medicatie en transfers bij de kostprijs inbegrepen. U kunt de ervaringen en reviews van vrouwen die de ingreep hebben laten toepassen lezen op de website.

Informatief consult borstverkleining

Heeft u borstverkleining Turkije ervaringen gelezen en wilt u weten wat u van de ingreep kunt verwachten? De cosmetisch artsen van Dutch Clinic in Hoofddorp leggen de behandeling toe tijdens een gratis consult. U kunt aangeven welke klachten u heeft en wat uw verwachtingen zijn van de ingreep. Dutch Clinic is voor het maken van een afspraak telefonisch bereikbaar op +31 (0)20 214 2033.

Maak vandaag nog een
vrijblijvende afspraak!

Waar vindt u
ons in Hoofddorp

Dutch Clinic
Hoofdweg 848A
2132 MC Hoofddorp

+31 (0)20 214 2033
info@dutchclinic.com