Borstlift Turkije kosten

Gewichtsverlies, een zwangerschap maar ook ouder worden zorgt er bij vrouwen voor dat de borsten veel van hun stevigheid verliezen. Afhangende borsten veroorzaken geregeld nek- en rugklachten. Veel vrouwen storen of schamen zich aan de afgezakte borsten. Met een borstlift worden de klachten opgelost. Uw borsten krijgen een mooiere vorm en zien er weer stevig uit. Dat borstlift Turkije kosten lager zijn dan in Nederland is nauwelijks een verrassing. De cosmetisch artsen van Dutch Clinic zijn gespecialiseerd in borstcorrecties waaronder de borstlift.

Werkwijze borstlift

Een borstlift staat volledig los van andere borstcorrecties zoals een borstvergroting of borstverkleining. Het is een ingreep die u het beste pas uit laat voeren als een eventuele kinderwens is vervuld. De behandeling vindt plaats onder narcose en duurt 1 à 2 uur. Vooraf heeft de cosmetisch arts toegelicht welke techniek er wordt gebruikt om uw borsten te liften. Meestal wordt er voor gekozen om kleine incisies rondom de tepel te maken. Het verschil in de techniek zit voornamelijk in de omvang van de borstlift. De gekozen techniek is eveneens van invloed op de borstlift Turkije kosten. Na het maken van de incisies en het liften van de onderliggende weefselstructuren wordt de tepel omhoog geplaatst en weer gehecht. Overtollige huid wordt verwijderd. De cosmetisch arts heeft vooraf met u overlegd of er ook borstweefsel verwijderd wordt. Hechtingen worden meestal met oplosbaar hechtdraad gemaakt. De borstlift kan gecombineerd worden met een borstvergroting. Tijdens de ingreep wordt dan gelijk een klein implantaat in uw borsten geplaatst. Na het afronden van de operatie verblijft u een nacht in de kliniek. De volgende dag worden eventueel aangebrachte drains verwijderd en krijgt u een steun- of stretchverband aan. Een aantal dagen na de borstlift kunt u veilig terug naar Nederland vliegen. Nazorg en controles gebeuren bij de artsen van Dutch Clinic in Hoofddorp.

Prijs-kwaliteitverhouding borstlift Turkije kosten

Als u online informatie zoekt over borstlift mogelijkheden en tarieven, dan ziet u dat de prijzen uiteenlopen. In Nederland liggen de tarieven tussen € 3.000 en € 6.500. Er zijn een aantal redenen waarom de tarieven zo van elkaar verschillen:

• Van naam bekende klinieken rekenen vaak duurdere tarieven. Dit omdat ze deels afhankelijk zijn van de opgebouwde reputatie en naamsbekendheid. Dat betekent dat ze een aanmerkelijk groter bedrag spenderen aan marketing en advertentiecampagnes. De kosten hiervoor worden doorberekend in de behandeltarieven.
• De borstlift kan met toepassing van verschillende technieken worden toegepast. Specialisten onderscheiden de Donut- of Benelli lift, de sleutelgatmethode en de ankermethode. Tijdens een consult wordt gekeken welke techniek bij u de mooiste resultaten biedt.
• Vaak blijkt een goedkoop tarief alsnog duurder uit te vallen, omdat belangrijke extra’s zoals nazorg en controles niet zijn inbegrepen.

Kijkt u vervolgens verder, dan valt op dat buitenlandse klinieken de ingreep veel voordeliger aanbieden en toepassen dan de Nederlandse collega’s. Dutch Clinic in Turkije biedt de borstlift inclusief borstvergroting aan voor € 3.999. De prijzen zijn inclusief hotelovernachtingen, begeleiding in de kliniek, alle transfers, medicatie en controles en nazorg in Hoofddorp. U bent bij Dutch Clinic in vertrouwde handen en kunt rekenen op:

• Behandeling in een geaccrediteerde, moderne kliniek in Istanbul.
• Behandeling door vakbekwame chirurgen die jaarlijks meer dan 750 borstlift behandelingen toepassen.
• De artsen maken gebruik van moderne behandeltechnieken en geavanceerde apparatuur.
• Professionele nazorg en persoonlijke aandacht tijdens het behandeltraject.
• Een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Vergelijk borstlift Turkije kosten

Zorgverzekeraars vergoeden de kosten van een borstlift uitzonderlijk. Het vergelijken van de verschillende tarieven is interessant. Heeft u een aanvullende verzekering waarbij cosmetische ingrepen mogelijk vergoed worden? Kijk dan naar de voorwaarden die uw zorgverzekeraar stelt. Vaak bent u verplicht om gebruik te maken van een gecontracteerde zorgverlener, waardoor de kosten waar u zelf verantwoordelijk voor bent alsnog hoger uitvallen dan een ingreep in Turkije. Laat uzelf adviseren over de borstlift en maak een afspraak voor een vrijblijvend consult bij Dutch Clinic. Tijdens het consult laat de arts u voorbeelden zien van eerder toegepaste borstcorrecties en wat u kunt verwachten van zowel de ingreep als het resultaat. Onderwerpen die tijdens het consult besproken worden zijn:

• Uw gezondheid, eerdere operaties, (chronische) aandoeningen en medicijngebruik.
• Borstlift technieken. De arts licht toe welke techniek het beste bij uw wensen en verwachtingen past.
• Combinatie mogelijkheden met borstvergroting en/of borstverkleining.
• Gelegenheid om vragen te stellen.

De arts overhandigt een behandelplan met een kostenoverzicht. Besluit u om de borstlift door de artsen van Dutch Clinic toe te laten passen? In overleg met de medewerkers in Hoofddorp worden uw reis en verblijf naar Istanbul gepland. Meer weten? Dutch Clinic is telefonisch bereikbaar op +31 (0)20 214 2033.

Maak vandaag nog een
vrijblijvende afspraak!

Waar vindt u
ons in Hoofddorp

Dutch Clinic
Hoofdweg 848A
2132 MC Hoofddorp

+31 (0)20 214 2033
info@dutchclinic.com