Borstlift Istanbul

Als uw borsten zijn verslapt door de zwaartekracht, zwangerschappen, het geven van borstvoeding of door gewichtsverlies kunt u zich daar aan storen. Uw eens zo mooi gevormde, stevige borsten hangen en hebben volume verloren.

Als uw borsten zijn verslapt door de zwaartekracht, zwangerschappen, het geven van borstvoeding of door gewichtsverlies kunt u zich daar aan storen. Uw eens zo mooi gevormde, stevige borsten hangen en hebben volume verloren. Met een borstlift kunt u dit laten oplossen. De ingreep, die onder narcose plaatsvindt, wordt al jaren met succes toegepast. Bereidt u zichzelf voor op een borstlift? De prijs-kwaliteitverhouding van een borstlift Turkije Istanbul is uitstekend.

Voorbereiding borstlift Istanbul

Een cosmetische ingreep vraagt een degelijke voorbereiding. Tijdens een consult bij een kliniek, bespreekt u met de arts alles wat er bij een borstlift komt kijken. Zo wordt bepaald welke techniek wordt toegepast, en geeft de arts aan welk resultaat u kunt verwachten. U krijgt een eerlijk advies en uitgebreide voorlichting over de ingreep en de mogelijke complicaties die zich voor kunnen doen. Het consult is tegelijk bedoelt om uw geschiktheid voor de ingreep te beoordelen. Gevraagd wordt naar uw gezondheid, medische achtergrond en het medicijngebruik. Om misverstanden te voorkomen, kunt u bij uw apotheek een actueel overzicht opvragen van de medicatie welke u gebruikt. Om complicaties tijdens en na de ingreep te vermijden is het belangrijk om open en eerlijk te zijn over de medicijnen die u gebruikt. Zeker in geval van bloedverdunners kan de arts een aangepast doseerschema voorstellen in de weken en dagen voor de ingreep. U krijgt daarnaast het advies om, indien van toepassing, al 6 tot 4 weken voor de borstlift te stoppen met roken.

Borstlift Istanbul techniek

Voor aanvang van de ingreep wordt op uw borsten afgetekend waar de incisies worden gemaakt, en waar de tepel geplaatst wordt. De ingreep kan op verschillende manieren worden uitgevoerd:

• Donut of Benelli techniek. Techniek voor een kleine borstlift, maximaal 2 centimeter. De incisies worden rondom uw tepelhof gemaakt.
• Sleutelgatmethode. Toegepast bij middelgrote borstlifts, de incisies worden rondom uw tepelhof en vervolgens recht naar beneden tot in de borstplooi gemaakt.
• Ankermethode. De incisies hebben de vorm van een anker. Deze techniek wordt toegepast bij fors verslapte en/of hangende borsten.

Op basis van de gekozen techniek wordt de overtollige huid verwijderd en worden uw tepels naar boven verplaatst. Indien gewenst wordt de vorm van de tepel gecorrigeerd en kan een teveel aan borstweefsel worden weggenomen. De borstlift kan ook in combinatie met een kleine borstvergroting plaatsvinden. Na het liften van de borsten, worden de incisies gehecht en afgedekt met pleisters. De ingreep zelf duurt 1 à 3 uur. Na de borstlift in Istanbul, verblijft u een nacht in de kliniek. Aangebrachte drains worden de volgende dag verwijderd, waarna een stretchverband wordt aangebracht. In overleg met de arts kunt u meestal een dag later terug naar huis reizen.

Herstel en complicaties borstlift

Het herstel duurt bij de meeste vrouwen twee weken. De borsten zijn na de borstlift gezwollen, beurs en voelen pijnlijk aan. De pijn en zwellingen nemen geleidelijk aan af. Hoe snel u uw werk kunt hervatten, hangt af van uw beroep en de arbeidsomstandigheden. Actief sporten en zware lichamelijke inspanning kunt u na 6 weken weer volop doen. Een chirurgische ingreep brengt altijd risico’s met zich mee. De borstlift is een veilige ingreep, en complicaties zijn zeldzaam. Voorkomende complicaties zijn nabloedingen, wondinfecties, allergische reacties, asymmetrische resultaten en een veranderd gevoel in de borst en/of tepel. Afhankelijk van het type ingreep dat bij u wordt toegepast, adviseren artsen om een borstlift pas toe te laten passen als uw eventuele kinderwens is vervuld. Als er tijdens de borstlift ook klierweefsel onder de tepel wordt verwijderd en/of de tepel is verplaatst dan is het geven borstvoeding niet altijd mogelijk. Het is belangrijk om u hier vooraf uitgebreid te laten informeren. Littekens zijn de eerste weken tot maanden rood en dik. Het duurt enige tijd voordat vers littekenweefsel tot rust komt. Gemiddeld duurt het 1 tot 1,5 jaar voordat een nieuw litteken het eindstadium heeft bereikt. U kunt het litteken verzorgen met een littekencrème, naarmate de maanden verstrijken neemt de zichtbaarheid af.

Gratis consult borstlift Istanbul

Overweegt u een borstlift in Turkije? Bent u op zoek naar ervaren artsen en een goede prijs-kwaliteitverhouding? U kunt een afspraak maken bij Dutch Clinic in Hoofddorp. Het consult is gratis en vindt net zoals de nazorg en controle plaats in Nederland. De borstlift zelf wordt door de vakbekwame chirurgen in de moderne kliniek in Istanbul uitgevoerd. U kunt daarbij rekenen op een prima prijs-kwaliteitverhouding, professionele zorg en deskundige begeleiding. Een afspraak maakt u door telefonisch contact op te nemen met +31 (0)20 214 2033, of door het online contactformulier in te vullen.

Maak vandaag nog een
vrijblijvende afspraak!

Waar vindt u
ons in Hoofddorp

Dutch Clinic
Hoofdweg 848A
2132 MC Hoofddorp

+31 (0)20 214 2033
info@dutchclinic.com