Behandeling tegen huidveroudering

Overweegt u een behandeling tegen huidveroudering? Fijne lijntjes, rimpels en een afname van het volume in uw gezicht zijn een natuurlijk gevolg van het ouder worden en het afnemen van de collageen productie. Een behandeling met uw eigen bloed is een innovatieve behandelmethode om de huid te verbeteren en te verstevigen. Uw huid ziet er hierdoor weer fris en jong uit. De behandeling wordt toegepast met uw eigen bloedplasma, waardoor de ingreep uiterst veilig is. Deze huid behandeling wordt zonder injectables toegepast.

De Dutch Clinic voor effectieve behandelingen

Het oog is een bijzonder geavanceerd lichaamsdeel dat optimaal werkt als het net zo effectief en elegant kan bewegen als dat oorspronkelijk bedoeld is. Maar juist waar het menselijk lichaam zo verfijnd is, kan natuurlijk ook veel misgaan. Er bestaan dan ook veel oogafwijkingen. De meest voorkomende behandelen we effectief in de Dutch Clinic.

Behandeling tegen huidveroudering.

Behandeling tegen huidveroudering.

Werkwijze behandeling tegen huidveroudering

De behandeling bestaat uit het geven van injecties met daarin uw eigen bloedplaatjes. Deze bloedplaatjes, of bloedplasma, bevatten hoogwaardige stoffen die onder meer de aanmaak van collageen stimuleren. Collageen is noodzakelijk voor de elasticiteit van uw huid. De behandeling zorgt voor een verbetering van de huid, waarbij niet alleen rimpeltjes en fijne lijntjes verminderen, uw huid ziet er bovendien frisser uit. Deze behandeling heeft een huidherstellend effect. Een van de voordelen van deze behandeling is dat u zonder ingrijpende chirurgische behandeling tot een goed resultaat komt. Het bloed wordt door middel van een bloedafname bij u afgenomen en gecentrifugeerd. Met een korte, fijne naald wordt de lichaamseigen stof in de huid geïnjecteerd. De effecten die bereikt worden, houden 4 tot 8 weken aan en verschillen per persoon. Indien gewenst kunt u de behandeling daarna laten herhalen. Optimale resultaten worden bereikt met een behandelkuur die uit 3 tot 4 behandelsessies bestaat. De behandeling geeft uw huid een verbeterde uitstraling. De injecties kunnen naast het gezicht ook in het decolleté worden toegepast. Een behandeling is effectief bij onder andere:

  • Het verminderen van diepe rimpels in het gezicht en decolleté.
  • Het verstevigen en verjongen van de huid.
  • Het verwijderen van fijne lijntjes, onder meer rondom uw mond en/of ogen.
  • Het verminderen van wallen onder uw ogen.
  • Het herstellen van de huid na een laserbehandeling.

Effectiviteit en veiligheid huidverjongende behandeling

In de reguliere geneeskunde worden deze manier van werken al sinds jaar en dag gebruikt ter bevordering van wondgenezing. Deze behandeling is dan ook uitermate veilig en geschikt om uw huid te verbeteren. Het risico op eventuele bijwerkingen en complicaties is te verwaarlozen, juist omdat er wordt gewerkt met uw eigen bloed. Deze behandeling van de huid heeft diverse effecten. Zo wordt de aanmaak van collageen gestimuleerd. Collageen is van onmisbaar belang voor de natuurlijke elasticiteit van uw huid. Een van de natuurlijke gevolgen van het ouder worden is dat de aanmaak van collageen afneemt, en dit heeft een direct effect op de huidelasticiteit. Rimpels en lijntjes ontstaan en het volume in uw gezicht neemt af. Door het toepassen van deze behandeling wordt uw lichaam aan het werk gezet en ziet u de uitstraling van de huid verbeteren. Afhankelijk van uw huid en de lijntjes en rimpels die u wilt laten behandelen, kan een arts een behandelplan voorstellen. Van een basisbehandeling waarbij de doelstelling is uw gezicht op te frissen tot een uitgebreide behandeling om meer volume te creëren. Deze behandeling kan op veelzijdige manieren iets voor u betekenen.

Risico’s huidbehandeling tegen veroudering

De behandeling die door een ervaren arts wordt toegepast, is veilig en kent nauwelijks risico’s. Uw huid wordt op veilige wijze frisser en jonger gemaakt. Het werken met uw eigen bloed sluit bijwerkingen en complicaties uit. Er bestaat bij het werken met injectienaalden altijd een kleine kans dat er tijdens het injecteren een adertje wordt geraakt, waardoor blauwe plekjes of bloeduitstortingen tijdelijk verschijnen. De behandeling op basis van injecties heeft wel nazorg nodig. Uw huid moet herstellen van de injecties die gegeven worden. Om de beste resultaten te behalen en de kans op bijwerkingen te beperken houdt u rekening met de volgende factoren:

  • Ga de eerste week na de behandeling niet in het volle zonlicht zitten. Vermijd ook de zonnebank en stel een saunabezoek uit.
  • Plan een behandeling niet vlak voor een wintersport vakantie.
  • Wrijf of krab de eerste 48 uur niet in of over het behandelde gebied.

Resultaten behandeling tegen huidveroudering

Na de huidverjongende behandeling gaan de groeifactoren aan het werk. Langzaamaan ziet u hoe de huid verbetert en hoe rimpels en lijntjes minder storend aanwezig zijn. Het effect dat wordt bereikt houdt vier tot zes weken aan, waarna de volgende behandelsessie plaatsvindt. Afhankelijk van uw huid en uw verwachtingen bestaat een eerste behandelkuur uit 3 tot 4 behandelsessies. Tussen iedere sessie zit een periode van 4 tot 6 weken. Wanneer het optimale resultaat wordt bereikt, blijft dit gemiddeld een jaar zichtbaar. Behandelend artsen adviseren om de behandeling tegen huidveroudering jaarlijks te laten herhalen, zodat het resultaat in stand blijft. Hoe het resultaat zich ontwikkelt hangt nauw samen met uw levensstijl. De ervaring is dat rokers minder lang plezier hebben van de resultaten die bereikt worden.

Kosten en vergoedingen behandeling tegen huidveroudering

De kosten van de behandeling zijn afhankelijk van het gebied dat wordt behandeld en het aantal sessies dat bij u wordt toegepast. Behandelingen die uit cosmetisch oogpunt worden toegepast worden niet vergoed door zorgverzekeraars.

Consult voor deze behandeling Dutch Clinic

Ergert u zich aan de rimpels en lijntjes in uw gezicht? Vergelijkt u de verschillende rimpelbehandelingen met elkaar? Vraagt u zich af of deze behandeling voor de meest geschikte behandelmethode is? Vraag een gratis consult bij Dutch Clinic aan. Onze ervaren artsen lichten de verschillende behandelingen toe, waarbij er uitgebreid aandacht wordt besteed aan het toelichten van deze behandelmethode. De behandeling kan niet bij iedereen worden toegepast. Tijdens het consult vraagt een arts uitgebreid naar uw algemene gezondheid en eventuele aandoeningen. Zo worden mensen die bekend zijn met diabetes, stollingsstoornissen en/of actieve ontstekingen en infecties altijd geadviseerd een andere behandeling te kiezen. Ook bij gebruik van bloedverdunners wordt soms deze huidverbeterende behandeling afgeraden. Neem de verpakking van medicatie die u gebruikt mee naar het consult. Door open te zijn tegen de arts, worden complicaties en uitblijvende resultaten voorkomen. U maakt een afspraak door te bellen met +31 (0)20 214 2033.

Maak vandaag nog een
vrijblijvende afspraak!

Waar vindt u
ons in Hoofddorp

Dutch Clinic
Hoofdweg 848A
2132 MC Hoofddorp

+31 (0)20 214 2033
info@dutchclinic.com