Armlift Turkije

Denkt u na over een armlift in Turkije, Istanbul? Ouder worden, maar ook fors gewichtsverlies heeft impact op uw huid. Ook de huid rond de armen is hier niet ongevoelig voor. De huid die verslapt kan af gaan hangen. Slappere bovenarmen kunnen enorm vervelend zijn.

De Dutch Clinic voor effectieve behandelingen

Uitstekende kwaliteit, zeer ervaren chirurgen en een geheel verzorgd verblijf. De plastische chirurgie in Istanbul, Turkije regelen wij voor u vanuit Nederland. Zo heeft u altijd uw artsen en contactpersonen dichtbij; vanaf de eerste informatie, voor alle afspraken en voor de nazorg.

U draagt uw favoriete mouwloze zomerjurkje liever niet meer en dat leuke bloesje zit eigenlijk te strak bij uw bovenarmen. Een plastisch chirurg kan de overtollige, afhangende huid bij armen met een relatief eenvoudige ingreep verwijderen. De armlift wordt succesvol toegepast en biedt mooie resultaten, die passen bij uw wensen.

Armlift turkije.

Armlift turkije.

Wat zijn de voordelen van een armlift bij Dutch Clinic?

  • Wij voeren jaarlijks meer dan 150 armlift behandelingen uit.
  • Meer dan 15 jaar ervaring met deze behandeling.
  • De modernste apparatuur en de mooiste resultaten.
  • Persoonlijke aandacht en professionele nazorg.
  • De beste prijs kwaliteit verhouding van Nederland.
  • Altijd snel en eenvoudig een vrijblijvend consult in te plannen via het contactformulier.

Gerelateerde onderwerpen

Wilt u meer weten over deze behandeling? Lees dan ook meer over:

Liposculptuur of armlift Turkije

Uw armen kunnen op een aantal manieren gelift en strakker gemaakt worden. Tijdens een consult bij een plastisch chirurg worden de verschillende behandelmogelijkheden toegelicht en wordt gekeken welke techniek het beste bij u past. Is uw huid nog elastisch genoeg? Dan is een ingrijpende armlift niet noodzakelijk. U kunt dan ook kiezen voor een liposculptuur, waarbij ophoopt vet in de armen wordt weggezogen. Blijkt uw huid onvoldoende elastisch of wilt u de overtollige huid laten verwijderen dan is een ingrijpende armlift een geschikte oplossing. De plastisch arts kan ook een combinatie van beide technieken voorstellen.

Armlift in Istanbul, Turkije; de ingreep

Voor de chirurgische ingreep worden foto’s gemaakt die aan uw medisch dossier worden toegevoegd. De ingreep zelf vindt plaats onder narcose of met sedatie. De chirurg heeft voorafgaand aan de ingreep de huid afgetekend die verwijderd zal worden. Langs deze lijnen worden de incisies gemaakt. Hierdoor ontstaat een lang litteken dat een s-vorm heeft en dat loopt van uw oksel naar de elleboog. Ervaren artsen plaatsen het litteken aan de binnenkant van de bovenarm, hier valt het later nauwelijks op. Als dit met u is overeengekomen, wordt tegelijkertijd overtollig vet weggezogen. Onderhuidse hechtingen worden aangebracht en de wond wordt met hechtpleisters afgeplakt. Een enkele keer worden drains aangebracht, dit is echter niet altijd noodzakelijk. De ingreep duurt 2 tot 3 uur, waarna u naar de verkoever ruimte wordt gebracht en wakker wordt gemaakt. Na de armlift dient u speciale drukkleding te dragen. Dit zal een strakke maillot met bovenarmen zijn. Het is belangrijk om deze de eerste maand dag en nacht te dragen. Twee weken na de armlift kunnen lichte werkzaamheden hervat worden. Sporten en zwaardere werkzaamheden kunnen na 4 tot 6 weken uitgevoerd worden. Bent u niet zeker van uzelf? Overleg dan met de plastisch chirurg wanneer het verantwoord is om aan het werk te gaan.

Complicaties en bijwerkingen

De armlift is een ingreep die vaak wordt toegepast. Het is een veilige ingreep, waaraan dezelfde risico’s zijn verbonden als aan iedere andere operatie. Mensen met veel onderhuids vetweefsel in de armen hebben, lopen een grotere kans op infecties na de ingreep. Geadviseerd wordt om voor de armlift een normaal BMI na te streven. Nabloedingen kunnen zich ook voordoen. In dat geval is vaak een extra operatie nodig, om het betreffende bloedvaatje te dichten. Zeldzame bijwerkingen zijn onder andere een verandering van het gevoel in de armen, beschadigde weefselstructuren en een teleurstellend resultaat. Het verwijderen van de overtollige huid, laat relatief lange littekens achter. In de periode kort na de armlift zijn de littekens rood en gezwollen. Dit neemt af en verminderd gedurende de weken en maanden die volgen. Verse littekens hebben gemiddeld een jaar nodig om tot rust te komen. In een jaar verandert de kleur van rood, naar wit, naar de omliggende kleur van uw huid. Stel verse littekens nooit bloot aan de zon, dit heeft een nadelig effect op de uiteindelijke verschijning. Wilt u een positieve invloed op het effect uitoefenen? Stop dan, indien van toepassing, ruim 6 weken voor de ingreep met roken. De ingrediënten van tabaksproducten belemmeren de doorbloeding, waardoor u te maken kunt krijgen met een slechte wondgenezing. Daarnaast verkleint u de kans op nabloedingen door te stoppen met roken. Interessant om te weten, is dat zorgverzekeraars tegenwoordig volledige of gedeeltelijke vergoedingsmogelijkheden hebben voor rokers die willen stoppen.

Resultaten lift van de armen

Mensen die de armlift ondergaan, zijn na afloop meestal tevreden met het bereikte resultaat. Een armlift is een ingreep die geen wonderen verricht, maar uw armen zijn na afloop duidelijk strakker en de afhangende huid is verdwenen. Een nadeel van een chirurgische armlift zijn de littekens die aan de binnenzijde van de arm en in uw oksel achterblijven. Getracht wordt om de incisies zoveel mogelijk in natuurlijke huidplooien te maken, zodat ze later nauwelijks opvallen. Hoe een litteken geneest hangt erg af van persoon tot persoon. De eerste verbeteringen zijn direct na de armlift zichtbaar. Het duurt ongeveer een jaar alvorens het uiteindelijke resultaat beoordeelt kan worden. In principe zijn de resultaten blijven. Komt u echter veel in gewicht aan, of valt u veel af, dan kan de huid weer gaan hangen en is een nieuwe ingreep soms noodzakelijk.

Armlift kosten en vergoedingen

De armlift wordt niet vanuit de basisverzekering vergoed. Een medische noodzaak ontbreekt, en de ingreep wordt doorgaans vanuit esthetische overwegingen toegepast. Vergoedingen voor cosmetische en plastische chirurgie worden soms, gedeeltelijk, vanuit een aanvullende zorgverzekering vergoed. De mogelijkheden verschillen per verzekeraar. De plastisch chirurgen van Dutch Clinic passen de ingreep toe vanuit de geaccrediteerde kliniek in Istanbul. Dit betekent dat we de ingreep voor een lager tarief aan kunnen bieden dan dat in Nederland gebruikelijk is. De artsen in Hoofddorp staan in nauw contact met de plastisch chirurgen in Istanbul. U bent verzekerd van optimale kwaliteit en professionele nazorg.

Afspraak gratis consult

Overtollige huid bij de bovenarmen kan irritaties veroorzaken. Overweegt u een behandeling, maar weet u niet wat u kunt verwachten? Maak dan een afspraak voor een gratis consult bij de artsen van Dutch Clinic. Tijdens het gesprek wordt gekeken welke behandeltechniek het beste bij u past. U kunt een voorkeur hebben voor een armlift, maar misschien is de mening van de chirurg anders en geeft liposuctie of een combinatie van beide technieken een beter resultaat. Stel de vragen die u heeft en bekijk armlift voor en na foto’s. Het gesprek geeft u een goed beeld van de mogelijkheden. Een persoonlijk behandelplan wordt samengesteld en de behandelprocedure wordt nader toegelicht. Meer weten? Bel ons of vul het online contactformulier in.

Maak vandaag nog een
vrijblijvende afspraak!

Armlift Turkije veelgestelde vragen

Hieronder vindt u de meest gestelde vragen over een armlift Turkije. De vragen zijn voorzien van korte antwoorden. Heeft u na het lezen van de informatie aanvullende of andere vragen? Neem dan contact met ons op.

Door het verouderingsproces en gewichtsverlies kan de huid van uw arm verslappen en gaan hangen. De overtollige huid hangt af en is storend. Met behulp van een armlift worden de overtollige huid en eventueel opgehoopte vetweefsels weggehaald.

Overtollige huid bij de bovenarmen kan irritaties en schaamtegevoelens opleveren. Zolang uw gezondheid het toelaat, kan de ingreep in principe toegepast worden. Het is geen manier om af te vallen, de arts zal u hier tijdens het consult op wijzen.

Als uw huid nog voldoende elastisch is en er overtollig vet in de bovenarmen zit, kunt u eventueel een liposuctie behandeling overwegen. Deze ingreep is minder ingrijpend dan wanneer de overtollige huid ook wordt verwijderd. Bovendien zijn de littekens na een liposuctie te verwaarlozen, terwijl deze bij een armlift behoorlijk groot zijn.

De armlift wordt onder volledige narcose uitgevoerd en duurt 1,5 tot 2 uur. De overtollige huid wordt voornamelijk aan de binnenzijde van uw bovenarm verwijderd. Hiervoor wordt een incisie gemaakt, welke loopt van uw oksel tot de onderzijde van uw bovenarm. De operatiewond wordt gehecht en de arm wordt verbonden. Na het afronden van de operatie verblijft u een nacht in de kliniek.

De incisie die wordt gemaakt om de overtollige huid te verwijderen, bevindt zich aan de binnenkant van uw arm en loopt over de gehele lengte van uw bovenarm. Afhankelijk van de manier waarop u geneest, is het litteken met name de eerste maanden na de ingreep rood van kleur. Deze roodheid neemt af met de tijd en het litteken neemt steeds meer de kleur van uw huid aan. Stel verse littekens minimaal een jaar niet bloot aan de zon. Eventueel kunt u een littekencrème gebruiken.

De ingreep wordt onder narcose toegepast, zodat u geen pijn voelt. Na een armlift kan uw huid gezwollen zijn en zijn bloeduitstortingen zichtbaar. Napijn kan zich voordoen, dit kan met pijnstillers bestreden worden. Uw arm wordt met een drukverband verbonden, zodat de ergste zwellingen tegen worden gegaan en de operatiewond tijd krijgt om te genezen. Hoe lang het verband blijft zitten, wordt door de plastisch chirurg geadviseerd, meestal is dit 3 tot 7 dagen.

Nee, de armlift verandert niets aan de kwaliteit van de huid. Bij de ingreep wordt de overtollige huid verwijderd. Heeft u bijvoorbeeld last van striae, dan kan dit wel verminderen doordat er minder huid aanwezig is. De huid die niet wordt verwijderd, heeft ook na de armlift nog steeds striae. De huid van de bovenarm wordt tijdens de armlift verstrakt, waardoor uw bovenarmen er wel beter uitzien.

In principe is het bereikte resultaat blijvend. De huid rekt zichzelf niet op, zeker niet bij een stabiel gewicht. Komt u echter veel in gewicht aan, dan kan de huid opnieuw gaan uitrekken en afhangen. Na een armlift wordt een verandering van levensstijl geadviseerd. Dat betekent dat u kiest voor regelmatig bewegen in combinatie met een verantwoord voedingspatroon.

De armlift is een veilige ingreep, mits uitgevoerd door een ervaren chirurg in een hygiënische behandelruimte. Algemene operatie risico’s kunnen zich bij iedere chirurgische ingreep voordoen, ook bij een armlift. Nabloedingen, slechte wondgenezing, infecties en opvallende littekens behoren tot de mogelijke bijwerkingen. Om de kans op bijwerkingen te verkleinen, is het van belang om ruim voor de ingreep te stoppen met roken. Roken heeft een negatieve invloed op de wondgenezing en kan afsterven van het huidweefsels tot gevolg hebben.

Uw dossier wordt bij het verlaten van de kliniek in Istanbul overgedragen aan de artsen van Dutch Clinic in Hoofddorp. Neem bij twijfel altijd contact met de kliniek op. Het komt voor dat zich een wondinfectie voordoet met symptomen als koorts, roodheid, zwelling en pus dat uit de wond komt. Een arts kan u gerust stellen of direct een adequate behandeling starten.

Afhankelijk van het verloop van uw herstel, kunt u na een week lichte werkzaamheden en inspanningen verrichten. Meer intensieve taken worden pas 4 tot 6 weken na de ingreep weer geadviseerd. Hoe snel u uw normale werkzaamheden kan hervatten hangt sterk af van de aard van uw werk en de werkomstandigheden.

Bij de meeste ingrepen worden één of meerdere drains geplaatst. Dit wordt bepaald tijdens de ingreep zelf. De drains voeren het overtollige wondvocht en bloed af. Meestal worden ze een dag na de armlift verwijderd.

De kosten voor de ingreep bedragen bij Dutch Clinic € 1.999, naast de ingreep zijn bij dit bedrag inbegrepen de transfers, ziekenhuis, begeleiding in het ziekenhuis, het consult en de nazorg in Nederland. De enige bijkomende kosten betreffen de vliegreis van en naar Istanbul. Eventueel kunnen wij deze ook voor u regelen.

Zorgverzekeraars vergoeden de armlift niet. Eventueel met een medische indicatie kan een plastisch chirurg adviseren of het zinvol is om een vergoeding aan te vragen. Blijft vergoeding uit, dan bent u zelf verantwoordelijk voor het betalen van de kosten.

De volgorde van uw reis is van belang. Na de armlift is het beter om de wond en het litteken zeker 6 weken niet bloot te stellen aan het zonlicht. Op het moment dat u een cosmetische ingreep wilt combineren met een vakantie dan is dat mogelijk, zolang de vakantie aan de ingreep vooraf gaat. Bespreek de mogelijkheden met de plastisch chirurg.

Waar vindt u
ons in Hoofddorp

Dutch Clinic
Hoofdweg 848A
2132 MC Hoofddorp

+31 (0)20 214 2033
info@dutchclinic.com