Armlift Turkije kosten

Bent u benieuwd naar de armlift kosten in Turkije? Stoort u zich aan slappe bovenarmen? Bent u fors afgevallen of is de huid door het ouder worden haar natuurlijke soepelheid verloren?

De Dutch Clinic voor effectieve behandelingen

Uitstekende kwaliteit, zeer ervaren chirurgen en een geheel verzorgd verblijf. De plastische chirurgie in Istanbul, Turkije regelen wij voor u vanuit Nederland. Zo heeft u altijd uw artsen en contactpersonen dichtbij; vanaf de eerste informatie, voor alle afspraken en voor de nazorg.

Een armlift in Istanbul zorgt voor een mooi resultaat, dat past bij uw wensen. De armlift kan op diverse manieren toegepast worden. Zo kan de overtollige huid verwijderd worden, maar kunt u ook een liposuctie behandeling overwegen. Combinaties van beide technieken worden eveneens regelmatig toegepast. Bespreek samen met een ervaren cosmetisch arts de behandeltechniek die het beste bij u past en vraag naar de armlift Turkije kosten.

Armlift Turkije kosten.

Armlift Turkije kosten.

Werkwijze armlift

Op de behandeldag worden er foto’s van uw armen gemaakt. Deze foto’s komen in het medisch dossier. Vervolgens worden op uw armen lijnen getekend, waarlangs de incisies lopen. Over het algemeen wordt de ingreep onder sedatie of volledige narcose toegepast. Afhankelijk van de behandelmethode wordt de huid tijdens de armlift losgemaakt van de onderliggende spier-, vet- en weefsellagen. Het overtollige vet wordt weggezogen en het teveel aan huid wordt weggesneden. De arts doet er alles aan om de incisies op een zo min mogelijk zichtbare plaats te maken, zodat de littekens later ook minimaal zichtbaar zijn. U moet er rekening mee houden dat de arm aan de binnenkant van uw arm, van de oksel tot aan de elleboog, loopt. Wordt er alleen liposuctie toegepast? Dan wordt het vet door kleine incisies weggezogen en zijn de littekens uiterst klein. De meeste armlifts worden met een combinatie van technieken toegepast. Na de ingreep zijn uw armen verbonden en kunnen er drains in het behandelgebied zijn aangebracht. Controles en nazorg gebeuren in Hoofddorp. De artsen in beide klinieken, Istanbul en Hoofddorp, volgen uw dossier nauwgezet op en streven door onderlinge samenwerking naar de mooiste resultaten. Neem de tijd die nodig is om te herstellen van de armlift, en doe het zeker 4 tot 6 weken rustig aan zonder uw armen te overbelasten. Na 3 tot 6 maanden kunnen de bereikte resultaten beoordeeld worden.

All-in armlift Turkije kosten

De prijs-kwaliteitverhouding is belangrijk bij het overwegen van een cosmetische ingreep. De kosten voor de ingreep variëren en er zijn grote verschillen tussen de kosten van een armlift in Nederland en Turkije. Nederlandse klinieken hanteren tarieven die schommelen tussen € 3.000 en € 5.000. Als u kijkt naar de armlift Turkije kosten dan ziet u dat u behoorlijk op de prijs kunt besparen. Bij Dutch Clinic in Istanbul kost de armlift € 1.999. Het verschil in kostprijs vindt zijn oorsprong in de lagere maandlasten die een kliniek in Turkije uitgeeft om operationeel te zijn. Zowel arbeidskosten als algemene kosten zijn lager. De ervaren cosmetisch artsen passen jaarlijks meer dan 150 armlift behandelingen toe en werken met state-of-the-art apparatuur. U kunt rekenen op een constante kwaliteit, persoonlijke begeleiding en professionele nazorg. Zowel het consult, de nazorg en controles vinden plaats in Hoofddorp, u reist alleen voor de ingreep naar Istanbul. De reis kan in overleg met Dutch Clinic worden georganiseerd. Geef tijdig uw reisschema door, zodat u bij aankomst in Istanbul direct gebruik kunt maken van een transfer naar de kliniek of het hotel.

Betaalbare armlift Turkije kosten

Een armlift is een ingrijpende, veilige cosmetische behandeling. Direct na de ingreep zijn uw armen gezwollen en kunt u een beurs gevoel hebben. Naarmate uw lichaam herstelt van de armlift, worden de resultaten geleidelijk aan zichtbaar. De opgehoopte vetweefsels en/of de overtollige huid zijn verwijderd en uw armen zien er steviger en jeugdiger uit. Kleding zit beter en u krijgt meer zelfvertrouwen. Zorgverzekeraars vergoeden cosmetische ingrijpen zeer beperkt en vaak alleen via een dure aanvullende zorgverzekering. Wanneer u een betaalbare armlift zoekt, zonder dat u inlevert op kwaliteit en resultaat biedt Dutch Clinic een passende oplossing. De geaccrediteerde kliniek in Istanbul voldoet aan strenge regels op het gebied van zorg en hygiëne en is aangesloten bij verschillende brancheorganisaties. De vestiging in Hoofddorp en de ervaren artsen maken de keuze voor Dutch Clinic eenvoudig. U kunt in uw eigen omgeving terecht voor een adviesgesprek, nazorg en controles. Artsen van beide klinieken overleggen regelmatig en uw medisch dossier wordt naadloos opgevolgd. Wilt u weten hoe de armlift techniek bij u toegepast kan worden? Maak een afspraak voor een adviesgesprek bij Dutch Clinic. De arts licht de behandeling toe en bespreekt uw actuele gezondheid en medische achtergrond met u. Er wordt een behandelplan samengesteld en de arts laat voorbeelden zien van behandelingen die in de kliniek zijn toegepast. Voor het maken van een afspraak kunt u telefonisch contact opnemen met +31 (0)20 214 2033. U kunt ook het contactformulier invullen.

Maak vandaag nog een
vrijblijvende afspraak!

Armlift Turkije veelgestelde vragen

Hieronder vindt u de meest gestelde vragen over een armlift Turkije. De vragen zijn voorzien van korte antwoorden. Heeft u na het lezen van de informatie aanvullende of andere vragen? Neem dan contact met ons op.

Door het verouderingsproces en gewichtsverlies kan de huid van uw arm verslappen en gaan hangen. De overtollige huid hangt af en is storend. Met behulp van een armlift worden de overtollige huid en eventueel opgehoopte vetweefsels weggehaald.

Overtollige huid bij de bovenarmen kan irritaties en schaamtegevoelens opleveren. Zolang uw gezondheid het toelaat, kan de ingreep in principe toegepast worden. Het is geen manier om af te vallen, de arts zal u hier tijdens het consult op wijzen.

Als uw huid nog voldoende elastisch is en er overtollig vet in de bovenarmen zit, kunt u eventueel een liposuctie behandeling overwegen. Deze ingreep is minder ingrijpend dan wanneer de overtollige huid ook wordt verwijderd. Bovendien zijn de littekens na een liposuctie te verwaarlozen, terwijl deze bij een armlift behoorlijk groot zijn.

De armlift wordt onder volledige narcose uitgevoerd en duurt 1,5 tot 2 uur. De overtollige huid wordt voornamelijk aan de binnenzijde van uw bovenarm verwijderd. Hiervoor wordt een incisie gemaakt, welke loopt van uw oksel tot de onderzijde van uw bovenarm. De operatiewond wordt gehecht en de arm wordt verbonden. Na het afronden van de operatie verblijft u een nacht in de kliniek.

De incisie die wordt gemaakt om de overtollige huid te verwijderen, bevindt zich aan de binnenkant van uw arm en loopt over de gehele lengte van uw bovenarm. Afhankelijk van de manier waarop u geneest, is het litteken met name de eerste maanden na de ingreep rood van kleur. Deze roodheid neemt af met de tijd en het litteken neemt steeds meer de kleur van uw huid aan. Stel verse littekens minimaal een jaar niet bloot aan de zon. Eventueel kunt u een littekencrème gebruiken.

De ingreep wordt onder narcose toegepast, zodat u geen pijn voelt. Na een armlift kan uw huid gezwollen zijn en zijn bloeduitstortingen zichtbaar. Napijn kan zich voordoen, dit kan met pijnstillers bestreden worden. Uw arm wordt met een drukverband verbonden, zodat de ergste zwellingen tegen worden gegaan en de operatiewond tijd krijgt om te genezen. Hoe lang het verband blijft zitten, wordt door de plastisch chirurg geadviseerd, meestal is dit 3 tot 7 dagen.

Nee, de armlift verandert niets aan de kwaliteit van de huid. Bij de ingreep wordt de overtollige huid verwijderd. Heeft u bijvoorbeeld last van striae, dan kan dit wel verminderen doordat er minder huid aanwezig is. De huid die niet wordt verwijderd, heeft ook na de armlift nog steeds striae. De huid van de bovenarm wordt tijdens de armlift verstrakt, waardoor uw bovenarmen er wel beter uitzien.

In principe is het bereikte resultaat blijvend. De huid rekt zichzelf niet op, zeker niet bij een stabiel gewicht. Komt u echter veel in gewicht aan, dan kan de huid opnieuw gaan uitrekken en afhangen. Na een armlift wordt een verandering van levensstijl geadviseerd. Dat betekent dat u kiest voor regelmatig bewegen in combinatie met een verantwoord voedingspatroon.

De armlift is een veilige ingreep, mits uitgevoerd door een ervaren chirurg in een hygiënische behandelruimte. Algemene operatie risico’s kunnen zich bij iedere chirurgische ingreep voordoen, ook bij een armlift. Nabloedingen, slechte wondgenezing, infecties en opvallende littekens behoren tot de mogelijke bijwerkingen. Om de kans op bijwerkingen te verkleinen, is het van belang om ruim voor de ingreep te stoppen met roken. Roken heeft een negatieve invloed op de wondgenezing en kan afsterven van het huidweefsels tot gevolg hebben.

Uw dossier wordt bij het verlaten van de kliniek in Istanbul overgedragen aan de artsen van Dutch Clinic in Hoofddorp. Neem bij twijfel altijd contact met de kliniek op. Het komt voor dat zich een wondinfectie voordoet met symptomen als koorts, roodheid, zwelling en pus dat uit de wond komt. Een arts kan u gerust stellen of direct een adequate behandeling starten.

Afhankelijk van het verloop van uw herstel, kunt u na een week lichte werkzaamheden en inspanningen verrichten. Meer intensieve taken worden pas 4 tot 6 weken na de ingreep weer geadviseerd. Hoe snel u uw normale werkzaamheden kan hervatten hangt sterk af van de aard van uw werk en de werkomstandigheden.

Bij de meeste ingrepen worden één of meerdere drains geplaatst. Dit wordt bepaald tijdens de ingreep zelf. De drains voeren het overtollige wondvocht en bloed af. Meestal worden ze een dag na de armlift verwijderd.

De kosten voor de ingreep bedragen bij Dutch Clinic € 1.999, naast de ingreep zijn bij dit bedrag inbegrepen de transfers, hotel, ziekenhuis, begeleiding in het ziekenhuis, het consult en de nazorg in Nederland. De enige bijkomende kosten betreffen de vliegreis van en naar Istanbul. Eventueel kunnen wij deze ook voor u regelen.

Zorgverzekeraars vergoeden de armlift niet. Eventueel met een medische indicatie kan een plastisch chirurg adviseren of het zinvol is om een vergoeding aan te vragen. Blijft vergoeding uit, dan bent u zelf verantwoordelijk voor het betalen van de kosten.

De volgorde van uw reis is van belang. Na de armlift is het beter om de wond en het litteken zeker 6 weken niet bloot te stellen aan het zonlicht. Op het moment dat u een cosmetische ingreep wilt combineren met een vakantie dan is dat mogelijk, zolang de vakantie aan de ingreep vooraf gaat. Bespreek de mogelijkheden met de plastisch chirurg.

Waar vindt u
ons in Hoofddorp

Dutch Clinic
Hoofdweg 848A
2132 MC Hoofddorp

+31 (0)20 214 2033
info@dutchclinic.com