Armlift Turkije Istanbul

Overweegt u een armlift in Turkije, Istanbul? Naarmate u ouder wordt, verslapt de natuurlijke stevigheid van de spieren en neemt de soepelheid van de huid af.

De Dutch Clinic voor effectieve behandelingen

Uitstekende kwaliteit, zeer ervaren chirurgen en een geheel verzorgd verblijf. De plastische chirurgie in Istanbul, Turkije regelen wij voor u vanuit Nederland. Zo heeft u altijd uw artsen en contactpersonen dichtbij; vanaf de eerste informatie, voor alle afspraken en voor de nazorg.

In combinatie met gewichtsverlies kan de huid van uw bovenarmen gaan hangen. De huid kan zelfs zo sterk afzakken dat bovenkleding te strak en oncomfortabel om de armen zit. Een armlift kan hierbij helpen. U kunt een armlift Turkije Istanbul of een ingreep bij een Nederlandse kliniek overwegen.

Armlift Turkije Istanbul.

Armlift Turkije Istanbul.

Verschil armlift Istanbul en Nederland

Armlift resultaten zijn succesvol bij mannen en vrouwen die een overschot aan huid al dan niet in combinatie met vet op de bovenarmen hebben. De procedure kan met twee technieken, of een combinatie daarvan, worden uitgevoerd. Bij een volledige armlift wordt een incisie gemaakt in de oksel en via de binnenkant van uw arm naar de elleboog. De overtollige huid en vetweefsels worden verwijderd, waarna de incisie gehecht wordt. Volstaat een armlift door middel van liposuctie? Dan maakt een arts alleen een aantal kleine incisies in de natuurlijke huidplooien, waardoor verdovende tumescente vloeistof wordt ingespoten. Het opgehoopte vet wordt met een canule weggezogen. De incisies worden met hechtpleisters gedicht. Afhankelijk van de behandeltechniek verloopt het herstel vlot en heeft u mooie, goed gevormde bovenarmen. De ingreep wordt wereldwijd toegepast. Als u de behandelmogelijkheden in Nederland en Turkije met elkaar vergelijkt dan valt direct op dat in Turkije lagere tarieven gerekend worden. Verschillen van 20% tot 50% zijn normaal en zijn te wijten aan de lagere loonkosten en vaste maandlasten die Turkse klinieken betalen. De kwaliteit van de zorg bij Dutch Clinic in Istanbul is constant hoog. De kliniek voldoet aan strikte regelgeving op het gebied van zorg en hygiëne en u wordt behandeld door ervaren cosmetisch artsen.

Betaalbare armlift Turkije in Istanbul

Als u voor een armlift naar Turkije gaat dan heeft u daar vooraf lang en grondig nagedacht. U heeft ervaringsverhalen gelezen en u heeft zichzelf laten adviseren door gespecialiseerde artsen. Dutch Clinic staat bekend om de beste prijs-kwaliteitverhouding en de korte wachtlijsten. Na een adviesgesprek kan de ingreep binnen een paar weken gepland worden. Dat de lage prijs bovendien all-in is, is mooi meegenomen. Een armlift in Istanbul kost € 1.999, bij dit bedrag zijn inbegrepen de transfers, hotelovernachtingen, verblijf en begeleiding in de kliniek, het consult, controles en nazorg in Nederland. Bijkomende kosten zijn de vliegtickets van en naar Turkije. In overleg met Dutch Clinic kunnen deze voor u organiseert worden. In Nederland kost een vergelijkbare ingreep gemiddeld € 4.000. Zeker wanneer uw zorgverzekeraar geen vergoedingsmogelijkheden heeft, is dat een groot verschil dat u kunt besparen.

Vlot herstel armlift Istanbul

Na de ingreep kunnen drains in het behandelgebied zijn aangebracht. Deze dienen om het wondvocht en bloed optimaal af te kunnen voeren. De arts verwijdert de drains een aantal uren na de armlift of de volgende dag. Uw armen zijn verbonden met een strak, elastisch verband. Deze eerste weken blijft het verband dag en nacht zitten. De druk zorgt ervoor dat de huid- en weefsellagen met elkaar verkleven en dat de zwellingen afnemen. Gun uw armen voldoende rust en beweeg de eerste dagen met de nodige voorzichtigheid. Probeer de eerste weken geen zware fysieke werkzaamheden en/of sporten uit te voeren. De wonden hebben gemiddeld 2 weken nodig om te genezen. Bouw de bewegingen langzaam op en hervat uw werkzaamheden in overleg met de arts. Vier tot zes weken na de armlift kunt u voorzichtig weer gaan sporten. Doorgaans duurt het zes weken voordat u volledig bent hersteld van de armlift. De ingreep heeft een klein risico op complicaties zoals allergische reacties, nabloedingen en ontstekingen. Overhaast niets en volg de adviezen van de arts op, zodat u later met een tevreden gevoel terugkijkt op de armlift die u heeft laten toepassen.

Gratis consult armlift in Istanbul

De artsen van Dutch Clinic hebben meer dan 15 jaar ervaring met het toepassen van de armlift behandeling. U kunt armlift voor en na foto’s bekijken om te zien hoe de resultaten zijn. Tijdens een consult in de kliniek wijst een arts u op het feit dat een volledige armlift een behoorlijk groot litteken achterlaat op uw arm. Incisies worden zoveel mogelijk op voor het oog niet opvallende plaatsen gemaakt. Bij een voorspoedig herstel van het littekenweefsel, ziet u dat het litteken langzaam de kleur van de gewone huid aanneemt. Maak een afspraak voor een gratis consult en laat uzelf adviseren over de behandelprocedure, armlift technieken, de resultaten en de kosten. Dutch Clinic is telefonisch bereikbaar op +31 (0)20 214 2033. Het is ook mogelijk om het contactformulier in te vullen.

Maak vandaag nog een
vrijblijvende afspraak!

Armlift Turkije veelgestelde vragen

Hieronder vindt u de meest gestelde vragen over een armlift Turkije. De vragen zijn voorzien van korte antwoorden. Heeft u na het lezen van de informatie aanvullende of andere vragen? Neem dan contact met ons op.

Door het verouderingsproces en gewichtsverlies kan de huid van uw arm verslappen en gaan hangen. De overtollige huid hangt af en is storend. Met behulp van een armlift worden de overtollige huid en eventueel opgehoopte vetweefsels weggehaald.

Overtollige huid bij de bovenarmen kan irritaties en schaamtegevoelens opleveren. Zolang uw gezondheid het toelaat, kan de ingreep in principe toegepast worden. Het is geen manier om af te vallen, de arts zal u hier tijdens het consult op wijzen.

Als uw huid nog voldoende elastisch is en er overtollig vet in de bovenarmen zit, kunt u eventueel een liposuctie behandeling overwegen. Deze ingreep is minder ingrijpend dan wanneer de overtollige huid ook wordt verwijderd. Bovendien zijn de littekens na een liposuctie te verwaarlozen, terwijl deze bij een armlift behoorlijk groot zijn.

De armlift wordt onder volledige narcose uitgevoerd en duurt 1,5 tot 2 uur. De overtollige huid wordt voornamelijk aan de binnenzijde van uw bovenarm verwijderd. Hiervoor wordt een incisie gemaakt, welke loopt van uw oksel tot de onderzijde van uw bovenarm. De operatiewond wordt gehecht en de arm wordt verbonden. Na het afronden van de operatie verblijft u een nacht in de kliniek.

De incisie die wordt gemaakt om de overtollige huid te verwijderen, bevindt zich aan de binnenkant van uw arm en loopt over de gehele lengte van uw bovenarm. Afhankelijk van de manier waarop u geneest, is het litteken met name de eerste maanden na de ingreep rood van kleur. Deze roodheid neemt af met de tijd en het litteken neemt steeds meer de kleur van uw huid aan. Stel verse littekens minimaal een jaar niet bloot aan de zon. Eventueel kunt u een littekencrème gebruiken.

De ingreep wordt onder narcose toegepast, zodat u geen pijn voelt. Na een armlift kan uw huid gezwollen zijn en zijn bloeduitstortingen zichtbaar. Napijn kan zich voordoen, dit kan met pijnstillers bestreden worden. Uw arm wordt met een drukverband verbonden, zodat de ergste zwellingen tegen worden gegaan en de operatiewond tijd krijgt om te genezen. Hoe lang het verband blijft zitten, wordt door de plastisch chirurg geadviseerd, meestal is dit 3 tot 7 dagen.

Nee, de armlift verandert niets aan de kwaliteit van de huid. Bij de ingreep wordt de overtollige huid verwijderd. Heeft u bijvoorbeeld last van striae, dan kan dit wel verminderen doordat er minder huid aanwezig is. De huid die niet wordt verwijderd, heeft ook na de armlift nog steeds striae. De huid van de bovenarm wordt tijdens de armlift verstrakt, waardoor uw bovenarmen er wel beter uitzien.

In principe is het bereikte resultaat blijvend. De huid rekt zichzelf niet op, zeker niet bij een stabiel gewicht. Komt u echter veel in gewicht aan, dan kan de huid opnieuw gaan uitrekken en afhangen. Na een armlift wordt een verandering van levensstijl geadviseerd. Dat betekent dat u kiest voor regelmatig bewegen in combinatie met een verantwoord voedingspatroon.

De armlift is een veilige ingreep, mits uitgevoerd door een ervaren chirurg in een hygiënische behandelruimte. Algemene operatie risico’s kunnen zich bij iedere chirurgische ingreep voordoen, ook bij een armlift. Nabloedingen, slechte wondgenezing, infecties en opvallende littekens behoren tot de mogelijke bijwerkingen. Om de kans op bijwerkingen te verkleinen, is het van belang om ruim voor de ingreep te stoppen met roken. Roken heeft een negatieve invloed op de wondgenezing en kan afsterven van het huidweefsels tot gevolg hebben.

Uw dossier wordt bij het verlaten van de kliniek in Istanbul overgedragen aan de artsen van Dutch Clinic in Hoofddorp. Neem bij twijfel altijd contact met de kliniek op. Het komt voor dat zich een wondinfectie voordoet met symptomen als koorts, roodheid, zwelling en pus dat uit de wond komt. Een arts kan u gerust stellen of direct een adequate behandeling starten.

Afhankelijk van het verloop van uw herstel, kunt u na een week lichte werkzaamheden en inspanningen verrichten. Meer intensieve taken worden pas 4 tot 6 weken na de ingreep weer geadviseerd. Hoe snel u uw normale werkzaamheden kan hervatten hangt sterk af van de aard van uw werk en de werkomstandigheden.

Bij de meeste ingrepen worden één of meerdere drains geplaatst. Dit wordt bepaald tijdens de ingreep zelf. De drains voeren het overtollige wondvocht en bloed af. Meestal worden ze een dag na de armlift verwijderd.

De kosten voor de ingreep bedragen bij Dutch Clinic € 1.999, naast de ingreep zijn bij dit bedrag inbegrepen de transfers, hotel, ziekenhuis, begeleiding in het ziekenhuis, het consult en de nazorg in Nederland. De enige bijkomende kosten betreffen de vliegreis van en naar Istanbul. Eventueel kunnen wij deze ook voor u regelen.

Zorgverzekeraars vergoeden de armlift niet. Eventueel met een medische indicatie kan een plastisch chirurg adviseren of het zinvol is om een vergoeding aan te vragen. Blijft vergoeding uit, dan bent u zelf verantwoordelijk voor het betalen van de kosten.

De volgorde van uw reis is van belang. Na de armlift is het beter om de wond en het litteken zeker 6 weken niet bloot te stellen aan het zonlicht. Op het moment dat u een cosmetische ingreep wilt combineren met een vakantie dan is dat mogelijk, zolang de vakantie aan de ingreep vooraf gaat. Bespreek de mogelijkheden met de plastisch chirurg.

Waar vindt u
ons in Hoofddorp

Dutch Clinic
Hoofdweg 848A
2132 MC Hoofddorp

+31 (0)20 214 2033
info@dutchclinic.com