Armlift Turkije forum

Bent u op zoek naar een armlift in Turkije forum? Na verloop van tijd, door het volgen van een streng dieet of door een zwangerschap kan de huid van de arm de natuurlijke elasticiteit verliezen en gaan hangen.

De Dutch Clinic voor effectieve behandelingen

Uitstekende kwaliteit, zeer ervaren chirurgen en een geheel verzorgd verblijf. De plastische chirurgie in Istanbul, Turkije regelen wij voor u vanuit Nederland. Zo heeft u altijd uw artsen en contactpersonen dichtbij; vanaf de eerste informatie, voor alle afspraken en voor de nazorg.

Een armlift is de beste manier om dit te corrigeren en zowel de overtollige huid als opgehoopte vetweefsels blijvend te verwijderen. Op een armlift Turkije forum leest u ervaringen en meningen van mensen die de ingreep hebben ondergaan en/of die zich, net zoals u, voorbereiden op een armlift.

    Armlift Turkije forum.Armlift Turkije forum.

Inhoud armlift Turkije forum

De bedoeling van een armlift forum is anderen te informeren over de ingreep, uitvoerend klinieken en resultaten. Diverse websites en platforms besteden in uiteenlopende talen aandacht aan de armlift. Zo kunt u onder meer lezen hoe de ingreep wordt toegepast en wat u van de operatie kunt verwachten. Een armlift duurt ongeveer 2 uur en wordt onder narcose uitgevoerd. De ingreep bestaat uit het verwijderen van de overtollige huid aan de binnenkant van de armen. Meestal wordt de armlift gecombineerd met liposuctie om zo ook het opgehoopte vet te verwijderen.

• Voor de armlift. Maak kennis met een behandelend kliniek tijdens een consult. De cosmetisch arts brengt uw situatie in beeld en adviseert de best passende techniek. Ook wordt geadviseerd om al enkele weken voor de ingreep te stoppen met roken.
• De ingreep. Een armlift vindt plaats in een geaccrediteerde kliniek en behoort tot de vrij eenvoudige cosmetische ingrepen met een zeer kleine kans op complicaties. U verblijft één nacht in de kliniek en wordt de volgende dag teruggebracht naar het hotel.
• Na de ingreep. In het operatiegebied worden drains aangelegd, die de volgende dag verwijderd worden. Er wordt een verband aangelegd dat tenminste 2 weken dag en nacht blijft zitten. De eerste dagen doet u het rustig aan en beweegt u de armen zo min mogelijk. Na 4 tot 6 weken kunnen de meeste werkzaamheden en activiteiten weer normaal uitgevoerd worden.
• Littekens zijn zichtbaar en hebben gemiddeld 12 maanden nodig om helemaal tot rust te komen. Resultaten van de armlift zijn vlot zichtbaar, al kan het eindresultaat pas na 6 maanden beoordeeld worden.

Op een armlift Turkije forum kunt u lezen hoe anderen het herstel hebben ervaren en wat u tijdens deze periode beter niet of juist wel kunt doen.

Kosten armlift Turkije op forum vergelijken

De kosten van de armlift die u in Turkije ondergaat, hangen af van de behandeltechniek en van de uitvoerend kliniek. Zeker is dat de totale kosten van de armlift aanmerkelijk lager zijn dan in Nederland. Dutch Clinic is bekend om de prima prijs-kwaliteitverhouding en overhandigt u een persoonlijke kostenopgave tijdens het adviesgesprek. U bent bij Dutch Clinic zeker van een all-in tarief, waarbij onder andere persoonlijke begeleiding en professionele nazorg zijn inbegrepen. Alle cosmetische en medische behandelingen die door de kliniek worden aangeboden en toegepast zijn inclusief hotelovernachtingen, medicatie, Nederlandstalige begeleiding, transfers in Istanbul, opname en behandeling in de kliniek. Het adviesgesprek, maar ook de controles en nazorg vinden plaats in Hoofddorp. Het is niet nodig om meerdere keren naar Istanbul te reizen. Lees op een armlift Turkije forum wat anderen voor de ingreep betaald hebben en of de ingreep aan de verwachtingen heeft voldaan. Kijk daarbij of er sprake is geweest van onverwacht bijkomende kosten en hoe de prijzen zijn in verhouding met Nederlandse klinieken.

Vraag en antwoord op een armlift forum

Een forum is een prima gelegenheid om vragen te stellen en antwoorden op eerder gestelde vragen te lezen. Bij het overwegen van een cosmetische behandeling, hebben veel mensen vooraf dezelfde basisvragen. Door deze vragen op een forum te stellen, krijgt u antwoord van ervaringsdeskundigen. Vragen die betrekking hebben op uw persoonlijke situatie kunt u later tijdens een adviesgesprek bij een cosmetisch arts stellen. Wordt de haarkliniek of cosmetisch arts van uw voorkeur negatief omschreven? Maak zelf kennis met een kliniek en ervaar zelf hoe een ingreep wordt toegelicht en hoe deze op uw persoonlijke omstandigheden en mogelijkheden wordt gereflecteerd. Laat u niet ontmoedigen en als uw gevoel goed en vertrouwd is, dan is er geen reden om aan te nemen dat u de ingreep niet met vertrouwen tegemoet kan zien.

Succesvolle armlift Turkije

Heeft u reviews en meningen gelezen over een armlift in Turkije en heeft u vragen? Laat uzelf adviseren en voorlichten door de ervaren artsen van Dutch Clinic. U kunt een afspraak maken voor een adviesgesprek in Hoofddorp. Beschikt u over revelante informatie die betrekking heeft op uw gezondheid? Neem deze dan mee naar het consult, de gegevens kunnen van invloed zijn op de keuze voor een behandeltechniek.

Maak vandaag nog een
vrijblijvende afspraak!

Armlift Turkije veelgestelde vragen

Hieronder vindt u de meest gestelde vragen over een armlift Turkije. De vragen zijn voorzien van korte antwoorden. Heeft u na het lezen van de informatie aanvullende of andere vragen? Neem dan contact met ons op.

Door het verouderingsproces en gewichtsverlies kan de huid van uw arm verslappen en gaan hangen. De overtollige huid hangt af en is storend. Met behulp van een armlift worden de overtollige huid en eventueel opgehoopte vetweefsels weggehaald.

Overtollige huid bij de bovenarmen kan irritaties en schaamtegevoelens opleveren. Zolang uw gezondheid het toelaat, kan de ingreep in principe toegepast worden. Het is geen manier om af te vallen, de arts zal u hier tijdens het consult op wijzen.

Als uw huid nog voldoende elastisch is en er overtollig vet in de bovenarmen zit, kunt u eventueel een liposuctie behandeling overwegen. Deze ingreep is minder ingrijpend dan wanneer de overtollige huid ook wordt verwijderd. Bovendien zijn de littekens na een liposuctie te verwaarlozen, terwijl deze bij een armlift behoorlijk groot zijn.

De armlift wordt onder volledige narcose uitgevoerd en duurt 1,5 tot 2 uur. De overtollige huid wordt voornamelijk aan de binnenzijde van uw bovenarm verwijderd. Hiervoor wordt een incisie gemaakt, welke loopt van uw oksel tot de onderzijde van uw bovenarm. De operatiewond wordt gehecht en de arm wordt verbonden. Na het afronden van de operatie verblijft u een nacht in de kliniek.

De incisie die wordt gemaakt om de overtollige huid te verwijderen, bevindt zich aan de binnenkant van uw arm en loopt over de gehele lengte van uw bovenarm. Afhankelijk van de manier waarop u geneest, is het litteken met name de eerste maanden na de ingreep rood van kleur. Deze roodheid neemt af met de tijd en het litteken neemt steeds meer de kleur van uw huid aan. Stel verse littekens minimaal een jaar niet bloot aan de zon. Eventueel kunt u een littekencrème gebruiken.

De ingreep wordt onder narcose toegepast, zodat u geen pijn voelt. Na een armlift kan uw huid gezwollen zijn en zijn bloeduitstortingen zichtbaar. Napijn kan zich voordoen, dit kan met pijnstillers bestreden worden. Uw arm wordt met een drukverband verbonden, zodat de ergste zwellingen tegen worden gegaan en de operatiewond tijd krijgt om te genezen. Hoe lang het verband blijft zitten, wordt door de plastisch chirurg geadviseerd, meestal is dit 3 tot 7 dagen.

Nee, de armlift verandert niets aan de kwaliteit van de huid. Bij de ingreep wordt de overtollige huid verwijderd. Heeft u bijvoorbeeld last van striae, dan kan dit wel verminderen doordat er minder huid aanwezig is. De huid die niet wordt verwijderd, heeft ook na de armlift nog steeds striae. De huid van de bovenarm wordt tijdens de armlift verstrakt, waardoor uw bovenarmen er wel beter uitzien.

In principe is het bereikte resultaat blijvend. De huid rekt zichzelf niet op, zeker niet bij een stabiel gewicht. Komt u echter veel in gewicht aan, dan kan de huid opnieuw gaan uitrekken en afhangen. Na een armlift wordt een verandering van levensstijl geadviseerd. Dat betekent dat u kiest voor regelmatig bewegen in combinatie met een verantwoord voedingspatroon.

De armlift is een veilige ingreep, mits uitgevoerd door een ervaren chirurg in een hygiënische behandelruimte. Algemene operatie risico’s kunnen zich bij iedere chirurgische ingreep voordoen, ook bij een armlift. Nabloedingen, slechte wondgenezing, infecties en opvallende littekens behoren tot de mogelijke bijwerkingen. Om de kans op bijwerkingen te verkleinen, is het van belang om ruim voor de ingreep te stoppen met roken. Roken heeft een negatieve invloed op de wondgenezing en kan afsterven van het huidweefsels tot gevolg hebben.

Uw dossier wordt bij het verlaten van de kliniek in Istanbul overgedragen aan de artsen van Dutch Clinic in Hoofddorp. Neem bij twijfel altijd contact met de kliniek op. Het komt voor dat zich een wondinfectie voordoet met symptomen als koorts, roodheid, zwelling en pus dat uit de wond komt. Een arts kan u gerust stellen of direct een adequate behandeling starten.

Afhankelijk van het verloop van uw herstel, kunt u na een week lichte werkzaamheden en inspanningen verrichten. Meer intensieve taken worden pas 4 tot 6 weken na de ingreep weer geadviseerd. Hoe snel u uw normale werkzaamheden kan hervatten hangt sterk af van de aard van uw werk en de werkomstandigheden.

Bij de meeste ingrepen worden één of meerdere drains geplaatst. Dit wordt bepaald tijdens de ingreep zelf. De drains voeren het overtollige wondvocht en bloed af. Meestal worden ze een dag na de armlift verwijderd.

De kosten voor de ingreep bedragen bij Dutch Clinic € 1.999, naast de ingreep zijn bij dit bedrag inbegrepen de transfers, hotel, ziekenhuis, begeleiding in het ziekenhuis, het consult en de nazorg in Nederland. De enige bijkomende kosten betreffen de vliegreis van en naar Istanbul. Eventueel kunnen wij deze ook voor u regelen.

Zorgverzekeraars vergoeden de armlift niet. Eventueel met een medische indicatie kan een plastisch chirurg adviseren of het zinvol is om een vergoeding aan te vragen. Blijft vergoeding uit, dan bent u zelf verantwoordelijk voor het betalen van de kosten.

De volgorde van uw reis is van belang. Na de armlift is het beter om de wond en het litteken zeker 6 weken niet bloot te stellen aan het zonlicht. Op het moment dat u een cosmetische ingreep wilt combineren met een vakantie dan is dat mogelijk, zolang de vakantie aan de ingreep vooraf gaat. Bespreek de mogelijkheden met de plastisch chirurg.

Waar vindt u
ons in Hoofddorp

Dutch Clinic
Hoofdweg 848A
2132 MC Hoofddorp

+31 (0)20 214 2033
info@dutchclinic.com