Armlift Turkije ervaringen

Bent u op zoek naar armlift ervaringen in Turkije? Als de huid van uw bovenarmen door veroudering of vermagering is verslapt en/of afhangt dan kan dat irritaties opwekken.

De Dutch Clinic voor effectieve behandelingen

Uitstekende kwaliteit, zeer ervaren chirurgen en een geheel verzorgd verblijf. De plastische chirurgie in Istanbul, Turkije regelen wij voor u vanuit Nederland. Zo heeft u altijd uw artsen en contactpersonen dichtbij; vanaf de eerste informatie, voor alle afspraken en voor de nazorg.

Zeker wanneer het door de omvang van de armen moeilijk is om passende bovenkleding te vinden, is een oplossing wenselijk. Een armlift kan uitkomst bieden. Het lezen van armlift Turkije ervaringen helpt u met de beeldvorming van de ingreep en de mogelijke resultaten.

Armlift Turkije ervaringen.

Armlift Turkije ervaringen.

Persoonlijke armlift Turkije ervaringen

Elke medische of cosmetische ingreep verdient een grondige voorbereiding. U laat iets aan uw lichaam doen om de lichaamscontouren te verbeteren en/of om uzelf beter in uw vel te voelen. Afhangende bovenarmen worden vaak als niet mooi ervaren. Het gebeurt regelmatig dat mensen last hebben van de overtollige huid en een ingreep overwegen. Als u een armlift overweegt en wilt weten wat u van de ingreep kunt verwachten, kunt u armlift Turkije ervaringen lezen. Ervaringsverhalen vindt u onder andere op een beauty forum, waar u tegelijkertijd vragen kunt stellen aan ervaringsdeskundigen die de ingreep al hebben laten toepassen. U krijgt zo een helder beeld van de armlift technieken en de resultaten die behaald worden. Heeft u andere vragen die alleen door een arts beantwoord kunnen worden? Ga dan op consult of naar een adviesgesprek bij een kliniek. Tijdens het consult worden al uw vragen beantwoord en laat een arts zien hoe en welke armlift techniek er bij u toegepast kan worden. Het zoeken, vinden en lezen van verschillende informatie bronnen geeft u een objectief beeld van de ingreep.

Vergelijk armlift ervaringen in binnen- en buitenland

Mensen reizen steeds vaker naar buitenlandse klinieken om cosmetische en medische behandelingen toe te laten passen. Uitblijvende vergoedingsmogelijkheden, lagere kosten en vakbekwame, ervaren artsen zijn veel genoemde redenen om een kliniek in het buitenland te zoeken. Turkije is een van de meest geliefde bestemmingen, niet alleen voor een onbezorgde vakantie, maar zeker ook om de prima prijs-kwaliteitverhouding die cosmetische ingrepen in Turkije hebben. Dutch Clinic heeft een moderne kliniek in Istanbul waar dagelijks uiteenlopende operaties en cosmetische behandelingen worden toegepast. Online worden ook armlift Turkije ervaringen gedeeld en leest u meer over hoe anderen de armlift in Turkije hebben beleefd. Voordelen van een armlift in Turkije zijn onder andere:

• Lagere behandeltarieven.
• Vakbekwame, ervaren cosmetisch artsen die jaarlijks meer dan 150 armlift behandelingen toepassen.
• Nazorg en controles in Hoofddorp.
• Moderne behandeltechnieken en state-of-the-art apparatuur.

Reviews geven weer hoe de ingreep verloopt en hoe de herstelperiode is verlopen. U krijgt informatie over behandelend artsen en leest hoe klinieken te werk gaan en zorgen voor hoogwaardige kwaliteit en persoonlijke begeleiding. Naast het grote aantal positieve ervaringen, kunt u ook meer te weten komen over een armlift in Turkije door negatieve meningen te lezen. Negatieve ervaringen maken u alert op zaken of factoren die (in)direct van invloed zijn op het resultaat van de armlift.

Vermijd risico’s en complicaties

De armlift is een relatief eenvoudige ingreep, die vaak wordt toegepast. Het blijft ondanks dat een operatieve behandeling met een geringe kans op complicaties en bijwerkingen. Mogelijke bijwerkingen van een armlift zijn:

• Nabloedingen, zwellingen, bloeduitstortingen.
• Allergische reacties.
• Slechte wondgenezing en infecties.
• Beschadiging van de gevoelszenuwen.
• Asymmetrisch resultaat.
• Trombose.
• Slecht herstel van de littekens.
• Rokers hebben bovendien een vergrote kans op het afsterven van huidweefsels.

Resultaten die bereikt worden zijn goed, de huidverslapping is zichtbaar verminderd en de overtollige huid is verwijderd. Incisies worden zo veel mogelijk aan de binnenzijde van de armen gemaakt, zodat er later nauwelijks opvallende littekens zichtbaar zijn. In armlift Turkije ervaringen leest u onder meer hoe anderen de herstelperiode hebben beleefd, en wat u kunt doen om het risico op complicaties zo laag mogelijk te houden. Alhoewel er geen speciale voorbereidingen voor een armlift nodig zijn, wordt rokers geadviseerd om 6 tot 4 weken voor de ingreep te stoppen met roken en dit tot een aantal weken na de armlift vol te houden. Roken heeft niet alleen een negatieve invloed op het herstel, maar ook het resultaat kan te lijden hebben van roken en tabaksproducten.

Informatief adviesgesprek armlift Turkije

Leest u armlift Turkije ervaringen en bent u benieuwd of een behandeling in Istanbul is wat u zoekt? Maak een afspraak voor een adviesgesprek bij Dutch Clinic. U kunt hiervoor terecht in de kliniek in Hoofddorp, waar u door een ervaren cosmetisch arts wordt voorgelicht over de armlift technieken. Het is mogelijk om vragen te stellen en foto’s te bekijken van armlift behandelingen die bij Dutch Clinic zijn toegepast. Een afspraak kunt u maken door telefonisch contact op te nemen met +31 (0)20 214 2033.

Maak vandaag nog een
vrijblijvende afspraak!

Armlift Turkije veelgestelde vragen

Hieronder vindt u de meest gestelde vragen over een armlift Turkije. De vragen zijn voorzien van korte antwoorden. Heeft u na het lezen van de informatie aanvullende of andere vragen? Neem dan contact met ons op.

Door het verouderingsproces en gewichtsverlies kan de huid van uw arm verslappen en gaan hangen. De overtollige huid hangt af en is storend. Met behulp van een armlift worden de overtollige huid en eventueel opgehoopte vetweefsels weggehaald.

Overtollige huid bij de bovenarmen kan irritaties en schaamtegevoelens opleveren. Zolang uw gezondheid het toelaat, kan de ingreep in principe toegepast worden. Het is geen manier om af te vallen, de arts zal u hier tijdens het consult op wijzen.

Als uw huid nog voldoende elastisch is en er overtollig vet in de bovenarmen zit, kunt u eventueel een liposuctie behandeling overwegen. Deze ingreep is minder ingrijpend dan wanneer de overtollige huid ook wordt verwijderd. Bovendien zijn de littekens na een liposuctie te verwaarlozen, terwijl deze bij een armlift behoorlijk groot zijn.

De armlift wordt onder volledige narcose uitgevoerd en duurt 1,5 tot 2 uur. De overtollige huid wordt voornamelijk aan de binnenzijde van uw bovenarm verwijderd. Hiervoor wordt een incisie gemaakt, welke loopt van uw oksel tot de onderzijde van uw bovenarm. De operatiewond wordt gehecht en de arm wordt verbonden. Na het afronden van de operatie verblijft u een nacht in de kliniek.

De incisie die wordt gemaakt om de overtollige huid te verwijderen, bevindt zich aan de binnenkant van uw arm en loopt over de gehele lengte van uw bovenarm. Afhankelijk van de manier waarop u geneest, is het litteken met name de eerste maanden na de ingreep rood van kleur. Deze roodheid neemt af met de tijd en het litteken neemt steeds meer de kleur van uw huid aan. Stel verse littekens minimaal een jaar niet bloot aan de zon. Eventueel kunt u een littekencrème gebruiken.

De ingreep wordt onder narcose toegepast, zodat u geen pijn voelt. Na een armlift kan uw huid gezwollen zijn en zijn bloeduitstortingen zichtbaar. Napijn kan zich voordoen, dit kan met pijnstillers bestreden worden. Uw arm wordt met een drukverband verbonden, zodat de ergste zwellingen tegen worden gegaan en de operatiewond tijd krijgt om te genezen. Hoe lang het verband blijft zitten, wordt door de plastisch chirurg geadviseerd, meestal is dit 3 tot 7 dagen.

Nee, de armlift verandert niets aan de kwaliteit van de huid. Bij de ingreep wordt de overtollige huid verwijderd. Heeft u bijvoorbeeld last van striae, dan kan dit wel verminderen doordat er minder huid aanwezig is. De huid die niet wordt verwijderd, heeft ook na de armlift nog steeds striae. De huid van de bovenarm wordt tijdens de armlift verstrakt, waardoor uw bovenarmen er wel beter uitzien.

In principe is het bereikte resultaat blijvend. De huid rekt zichzelf niet op, zeker niet bij een stabiel gewicht. Komt u echter veel in gewicht aan, dan kan de huid opnieuw gaan uitrekken en afhangen. Na een armlift wordt een verandering van levensstijl geadviseerd. Dat betekent dat u kiest voor regelmatig bewegen in combinatie met een verantwoord voedingspatroon.

De armlift is een veilige ingreep, mits uitgevoerd door een ervaren chirurg in een hygiënische behandelruimte. Algemene operatie risico’s kunnen zich bij iedere chirurgische ingreep voordoen, ook bij een armlift. Nabloedingen, slechte wondgenezing, infecties en opvallende littekens behoren tot de mogelijke bijwerkingen. Om de kans op bijwerkingen te verkleinen, is het van belang om ruim voor de ingreep te stoppen met roken. Roken heeft een negatieve invloed op de wondgenezing en kan afsterven van het huidweefsels tot gevolg hebben.

Uw dossier wordt bij het verlaten van de kliniek in Istanbul overgedragen aan de artsen van Dutch Clinic in Hoofddorp. Neem bij twijfel altijd contact met de kliniek op. Het komt voor dat zich een wondinfectie voordoet met symptomen als koorts, roodheid, zwelling en pus dat uit de wond komt. Een arts kan u gerust stellen of direct een adequate behandeling starten.

Afhankelijk van het verloop van uw herstel, kunt u na een week lichte werkzaamheden en inspanningen verrichten. Meer intensieve taken worden pas 4 tot 6 weken na de ingreep weer geadviseerd. Hoe snel u uw normale werkzaamheden kan hervatten hangt sterk af van de aard van uw werk en de werkomstandigheden.

Bij de meeste ingrepen worden één of meerdere drains geplaatst. Dit wordt bepaald tijdens de ingreep zelf. De drains voeren het overtollige wondvocht en bloed af. Meestal worden ze een dag na de armlift verwijderd.

De kosten voor de ingreep bedragen bij Dutch Clinic € 1.999, naast de ingreep zijn bij dit bedrag inbegrepen de transfers, hotel, ziekenhuis, begeleiding in het ziekenhuis, het consult en de nazorg in Nederland. De enige bijkomende kosten betreffen de vliegreis van en naar Istanbul. Eventueel kunnen wij deze ook voor u regelen.

Zorgverzekeraars vergoeden de armlift niet. Eventueel met een medische indicatie kan een plastisch chirurg adviseren of het zinvol is om een vergoeding aan te vragen. Blijft vergoeding uit, dan bent u zelf verantwoordelijk voor het betalen van de kosten.

De volgorde van uw reis is van belang. Na de armlift is het beter om de wond en het litteken zeker 6 weken niet bloot te stellen aan het zonlicht. Op het moment dat u een cosmetische ingreep wilt combineren met een vakantie dan is dat mogelijk, zolang de vakantie aan de ingreep vooraf gaat. Bespreek de mogelijkheden met de plastisch chirurg.

Waar vindt u
ons in Hoofddorp

Dutch Clinic
Hoofdweg 848A
2132 MC Hoofddorp

+31 (0)20 214 2033
info@dutchclinic.com